• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ertesi gun hapi, adet gecikmesi, hamilelik?

bidakka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
54
58
3
Gecen ay adetimin son gunu iliskiye girdim. Bir prezervatif kazasi yasaninca hemen o gun icinde ertesi gun hapi aldim. Birkac gun sonra hafif kanamam oldu. Bu ay adetim 1 hafta gecikti. Tedirginim, hamilelik testi yapmaya da korkuyorum. Birkac gun daha beklemeye karar verdim cunku vucudumda adet oncesi belirtileri hissediyorum.. Hamile olabilir miyim?

Hamile olmazsınız merak etmeyin. Haptan dolayı bunları yaşamışsınız büyük ihtimal

ya a once ogrendim ki belli bir kilonun ustundeki kadinlarda pek ise yaramiyormus bu tarz haplar. ben de oldukca kiloluyum. iyice korktum. hapi aldiktan birkac gun sonra kanama oldu bende. o yuzden belki ise yaramistir diye umuyorum. ne dersiniz?
umarim hamile degilimdir cunku bazi ilaclar kullaniyorum embriyo uzerine olumsuz etkisi olan :(

ya a once ogrendim ki belli bir kilonun ustundeki kadinlarda pek ise yaramiyormus bu tarz haplar. ben de oldukca kiloluyum. iyice korktum. hapi aldiktan birkac gun sonra kanama oldu bende. o yuzden belki ise yaramistir diye umuyorum. ne dersiniz?
umarim hamile degilimdir cunku bazi ilaclar kullaniyorum embriyo uzerine olumsuz etkisi olan :KK43:
ben de aynı sorunları yaşıyorum , adet olacakmış gibiyim ama olmuyorum. sonucunu benimle paylasirsan sevinirim ben de cok endiseliyim

Back