• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ertesi gün hapı?

silayildizzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2024
21
2
1
20
Kızlar merhaba. Döngüm 33-34 gün ve döngümün 12.gününde korunmasız ilişkim oldu. Doğurganlık zayıftı ama ertesi gün orta gösteriyordu. İçe boşalma olmadı ilişki esnasında ama ben yine de riske atmamak için ertesi gün hapı aldım ilişkiden 2 saat sonra. Şuan reglim 2 gün gecikti.Sizce hamilelik riskim var mı?

Kızlar merhaba. Döngüm 33-34 gün ve döngümün 12.gününde korunmasız ilişkim oldu. Doğurganlık zayıftı ama ertesi gün orta gösteriyordu. İçe boşalma olmadı ilişki esnasında ama ben yine de riske atmamak için ertesi gün hapı aldım ilişkiden 2 saat sonra. Şuan reglim 2 gün gecikti.Sizce hamilelik riskim var mı?
Hormonlarıni mahf etmişsin o hapla.

Regl gecikti ise test yap belli olur.

Bu hap geciktiriyor. Birkaç gün daha sabredebileceksen bekleyip öyle test yap derim. Ben temmuzda bu ilaçtan içtim bu ay bile 4-5 gün rötarlı geldi düşün.

Back
X