• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün hapı

ZeynepCnsu070

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2021
6
44
3
30
Arkadaşlar ben dah yeni katıldım pek anlamıyorum ama bir soru sormak istiyorum. Korunmasiz iliskiden sonra ertesi gunu hapi kullandim.. ondan 3 gun sonra pisman oldum ve cocuk sahibi olmak icin korunmasiz iliskiye girdik iliskiden 5 gun sonra pembemsi akinti geldi 3 gun surdu ve sonra lekelenme olarak devam etti 1-2 gun sonra tamamen kesildi ve suan ayin 9unda adet olmam gerekiyordu fakat olmadim. Bazi hamilelik belirtileri var fakat emin değilim sizlerde bu durumu yasayanlar ya da bilgisi olanlar varmi yardimci olabilirmisinz?

Arkadaşlar ben dah yeni katıldım pek anlamıyorum ama bir soru sormak istiyorum. Korunmasiz iliskiden sonra ertesi gunu hapi kullandim.. ondan 3 gun sonra pisman oldum ve cocuk sahibi olmak icin korunmasiz iliskiye girdik iliskiden 5 gun sonra pembemsi akinti geldi 3 gun surdu ve sonra lekelenme olarak devam etti 1-2 gun sonra tamamen kesildi ve suan ayin 9unda adet olmam gerekiyordu fakat olmadim. Bazi hamilelik belirtileri var fakat emin değilim sizlerde bu durumu yasayanlar ya da bilgisi olanlar varmi yardimci olabilirmisinz?
Ertesi gün hapları reglini daha öne yada daha ileriye çekebilir canım en iyisi bir test yapman 🤗

Ertesi gün hapından sonra ben iki ay adet görmedım. Gecikmesı normaldir. Maydanoz kaynatıp içersenız erken adet olabılırsınız. Bende etkısını gösterdı

Bunlar hapın yan etkileri de ben başka bir şeye takıldım. Ucuz bir şey de değil. Önce hapı içip sonra üç gün içinde pişman olup nasıl çocuk kararı aldınız? Bu kadar basit mi bu karari almak hapi icmekteki dusunceniz neydi? Neden istemezken nasil isteyebildiniz hemen?

Kızlar sonuçlarım bu şekilde anlayan varmı acaba

Eklentiler

• IMG_20210215_051057.jpg
    IMG_20210215_051057.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 59
Bunlar hapın yan etkileri de ben başka bir şeye takıldım. Ucuz bir şey de değil. Önce hapı içip sonra üç gün içinde pişman olup nasıl çocuk kararı aldınız? Bu kadar basit mi bu karari almak hapi icmekteki dusunceniz neydi? Neden istemezken nasil isteyebildiniz hemen?
Hapı icmekte ve icmemekte kararsizdim ve esim cocuk istemedigini aile baskisi oldugundan ictim fakat snrasinda degisti ailesel yani

Bende siizin gibi ayni seyelri yaşıyorum sonrasında ne zaman gebe kaldiniz veya nasil ilerledi henim de ara kanamam oldu sonrasinda bebek istedik kanamamdan sonra tbi ama hala adet belirtilerim var benim kanamam bittikden sonra o ara kanamada adettten sayilmiyormus sonrasinda iliski oldu ondanda daa 2 hafta anca olmustur gebelik belirtileri desek daha cok erken ama adet olcakmisim gibi agrilarim var bu ara kanamadan sonra millet 2 3 hafta sonra adet olmuslar ben daha olmadim ama ovulasyon testleride yaptim silikti yani olee yumurtlama gördüysem de ben goremedim negatif cikiyordu hep ama agrim olmasinin anlamini anlayamadim yumurtlama yoksa adet yoksa gebelik icinde bu belirtiler çok erken deilmi sizin nasıl oldu

Back