• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ertesi gun hapı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Selcansu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2020
50
3
1
31
Merhabalar ben 19 eylulde adet oldum 1 ekimde erkek arkadasimla surtunme yoluyla iliski yasadim uzerimizde hic bise yoktu gogsume bosaldi silmedi ama penisini sonra biz yine surtunduk bi bes dakka filan daha sonrasinda 1 saat sonra ella hap kullandim 19 ekiim adet gunum ama adet olamiyorum siskinlik var ve gogus uclarimda agri var korkuyorum hamile olmaktan yardimci olablirmisiniz

Son düzenleme:
Merhabalar ben 29 eylulde adet oldum 1 ekimde erkek arkadasimla surtunme yoluyla iliski yasadim uzerimizde hic bise yoktu gogsume bosaldi silmedi ama penisini sonra biz yine surtunduk bi bes dakka filan daha sonrasinda 1 saat sonra ella hap kullandim 19 ekiim adet gunum ama adet olamiyorum siskinlik var ve gogus uclarimda agri var korkuyorum hamile olmaktan yardimci olablirmisiniz
Geçikme olması hamile olduğunuz anlamına gelmez. Sürtünme ile hamile kalmak imkansıza yakın. İçiniz rahat olsun.

ella kaşıntı yaptı mı cildinizde? ürtiker tarzı yani. ya da yan etkş. Bende buhğn kullandım ama çokkk korkuyorum :( Alerjik yapım var

Alerji yapmadi hic bi yan etkisinigormedim ama adet olamiyorum goguslerim agriyo adeti geciktiriyomus beklemedeyim hala bende korkuyorum

Merhabalar ben 19 eylulde adet oldum 1 ekimde erkek arkadasimla surtunme yoluyla iliski yasadim uzerimizde hic bise yoktu gogsume bosaldi silmedi ama penisini sonra biz yine surtunduk bi bes dakka filan daha sonrasinda 1 saat sonra ella hap kullandim 19 ekiim adet gunum ama adet olamiyorum siskinlik var ve gogus uclarimda agri var korkuyorum hamile olmaktan yardimci olablirmisiniz

hamile olmaktan, annelikten korkanını da ilk kez görüyorum.

Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım sürtünmeyle ilişki sonrası 1 saat içinde ertes 72 kullandım 9 Ekim’de gelmesi gereken adetim hala yok gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor ama çok tedirginim daha önce yaşayan arkadaşlar var mı sizde son durum ne

Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım sürtünmeyle ilişki sonrası 1 saat içinde ertes 72 kullandım 9 Ekim’de gelmesi gereken adetim hala yok gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor ama çok tedirginim daha önce yaşayan arkadaşlar var mı sizde son durum ne
Off benimde 19 ekimdi adet sokturucu ve bitki cayi içtim banamisin demiyo sizde bi gelisme olursa ozelden yazarmisiniz 1 aydir yasayan ölü gibiyim stresten

Size ozelden yazamiyorum kapali sanirim

Yeni üye olduğum için nasıl açılıyor bilmiyorum aynı durumu yaşadığımız için dertleşmek istedim😅

Kanda gebeliğe baktırın idrar her zaman doğru sonucu vermeyebilir 20 günlük gecikme çok fazla

Bugun once kahve sonra adet kani renginde kan geldi agrimda adet agrisida yasadim hala kanamam var umarim bi sıkıntı çıkmaz

Off benimde 19 ekimdi adet sokturucu ve bitki cayi içtim banamisin demiyo sizde bi gelisme olursa ozelden yazarmisiniz 1 aydir yasayan ölü gibiyim stresten
Stress yaptığın için gelmiyor. Bu hapı geciktirsim diye kullanan da var. Biraz gecikme normal.hic korkma. Bir ıdrar testi yap. Gebeysen kesin çıkar gecikmiş çünkü. Negatifse oh de rahatla.3 güne gelir

Alerji yapmadi hic bi yan etkisinigormedim ama adet olamiyorum goguslerim agriyo adeti geciktiriyomus beklemedeyim hala bende korkuyorum
çok normal bır durum.2 aydan fazla surmustu regl olmam ama ertesı gun hapı agır yan etkıye sahıp yılda en fazla 1 veya 2 defa kullanımı onerılıyor

Kızlar ertesi gün hapı yerine başka bir şeyle mi korunsanız? Ertesi gün hapı bir doğum kontrol hapı değil. Zaruri olmadıkça kullanılmamalı

Stress yaptığın için gelmiyor. Bu hapı geciktirsim diye kullanan da var. Biraz gecikme normal.hic korkma. Bir ıdrar testi yap. Gebeysen kesin çıkar gecikmiş çünkü. Negatifse oh de rahatla.3 güne gelir
Tesekkur ederim test yaptim 3 gun once 2 kez negatif cikti dun lekelenmem oldu bugun adet kani gibi kanamam oldu ve hala decam ediyo ve ben hala yine korkuyorum ya olursam diye hamile olup adet oldum diyenlerde var bu sitede

Tesekkur ederim test yaptim 3 gun once 2 kez negatif cikti dun lekelenmem oldu bugun adet kani gibi kanamam oldu ve hala decam ediyo ve ben hala yine korkuyorum ya olursam diye hamile olup adet oldum diyenlerde var bu sitede
Test negatifken pozitife dönmez canını sıkma. Onlar başka birşey.

Back
X