• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi Gün Hapı ve Döllenme

Epica Rockk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
213
156
53
Arkadaşlar ben yumurtlama günümden 3 gün önce korunmalı olarak ilişkiye girdim fakat prezarvatif kaymış olabilir diye ella ertesi gün hapı kullandım . İlişkiden 13 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı . Fakat ya geç döllenme olduysa diyorum . Yani spermler 1 hafta rahimde canlı kalabiliyormuş . Ya 3 gün canlı kaldıysa ve ilişkiden 3 gün sonra yumurtlama günümde döllediyse ertesi gün hapı nasıl kormuş olacak ? Regl olmam gerekiyordu dün ya da bugün olamadım . İlişikinin üstünden 15 gün geçti idrar testim negatif çıkıyor ama geç döllenme olduysa da negatif çıkabilir . Yani kan testimi 13 gün sonra yapmıştım bu durumda geç döllenme varsa 1 haftalık gebelik çıkmamış olabilir . Kafam çok karışık yardımcı olun lütfen

Ertesi gün hapı toplamda 72 saat etkilidir die biliyorum.testinde negatif cıkmıs zaten.boş yere kuruntu yapıyorsun bence.1 haftalıkta olsa testte cıkardı.hiç düşünme bunları derim.cok takarsan 1 hafta 10 gün sonra yine yaptır testi.lakin bence gebe degılsın.

Arkadaşlar ben yumurtlama günümden 3 gün önce korunmalı olarak ilişkiye girdim fakat prezarvatif kaymış olabilir diye ella ertesi gün hapı kullandım . İlişkiden 13 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı . Fakat ya geç döllenme olduysa diyorum . Yani spermler 1 hafta rahimde canlı kalabiliyormuş . Ya 3 gün canlı kaldıysa ve ilişkiden 3 gün sonra yumurtlama günümde döllediyse ertesi gün hapı nasıl kormuş olacak ? Regl olmam gerekiyordu dün ya da bugün olamadım . İlişikinin üstünden 15 gün geçti idrar testim negatif çıkıyor ama geç döllenme olduysa da negatif çıkabilir . Yani kan testimi 13 gün sonra yapmıştım bu durumda geç döllenme varsa 1 haftalık gebelik çıkmamış olabilir . Kafam çok karışık yardımcı olun lütfen

bir haftamı canlı kalıyomuş yok daha neler :KK57::KK57::KK57: .spermler o kadar canlı kalmaz . artı hap kullanmışsın ki o ayrı bi durum cinayetdir ertesi gün hapı . oluşan bi canlıyı yani bebegini öldürüyosun . sana tavsiyem adam akıllı korunun soruna gelince stresten reglin gelmiyo olabilir .o kadar kolay olsaydı bizde olurdu biz bir senedir ugraşıyoruz hala tık yok . kan ver tekrar emin olmak istyorsan

canım kullanmış yaşamış biri olarak sana şunu söyliyim ben yumurtlama dönemimde ilişkiye girdim prezervatif yırtıldı boşaldı içime 6 saat sonra ella kullandım ve adetime 4 gün kala hastalandım :D sıkıntı etme bendede hiç bi yan etki olmadı ama bugn mutluyum çnkü hastayım ella çok etkilii bi hap diğerlerini bilemem amaa

Back