• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ertesi gün hapı kullandıktan sonra ara kanamam oldu bu adetimi geciktirirmi ?

puahasrkay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
3
0
1
18
merhabalar ertesi gün hapı kullandıktan sonra lekelenme şeklinde çok az ara kanamam oldu 3-4 gün kadar surdu adetime de 8 gün kaldi. bu kanama benim adet duzenimi etkiler mi? adetim gecikirmi? yaşayan oldumu?

Ben kullanmadım ama çok yakın arkadaşım kullanmıştı ve kendisi sürekli düzensizlikten şikayet ediyordu o hap beni mahvetti düzenim alt üst oldu şişip duruyorum ama regl olamıyorum demişti baya bi zmaan aldı düzelmesi

Ben yaşamıştım ve sonra gebelik olduğu ortaya çıkmıştı yerleşme kanamasıymış regl olacağımı sanıp önemsememiştim. Bence değerlerinizi ve kan testine baktırın

Ben yaşamıştım ve sonra gebelik olduğu ortaya çıkmıştı yerleşme kanamasıymış regl olacağımı sanıp önemsememiştim. Bence değerlerinizi ve kan testine baktırın
hiç sanmıyorum geri çekme yöntemi kullanmıstık iceri bosalma olmadi ama ben yumurtlama dönemindeyim diye ella kullanmak istedim hamile olacagimi sanmiyorum

hiç sanmıyorum geri çekme yöntemi kullanmıstık iceri bosalma olmadi ama ben yumurtlama dönemindeyim diye ella kullanmak istedim hamile olacagimi sanmiyorum
Yani siz bilirsiniz hiçbir zaman %100 olmaz ben yumurtlama döneminde bile değildim reglime iki gün vardı

Back
X