Merhaba bende arkadaşım aracılığıyla bu markanın ürünlerini denedim gerçekten ertesi gün enerji patlamasıyla uyanıyosunız ve yorgunluk nedir bilmiyosunuz arkadaşımda satış temailciliğini yaptığı için bana deneme ürünü olarak 2 günlük verdi sadece ücret olarak baya pahalı olduğu için ben hemen alamadım sadece 2 gün kullandım kolojeni de dahil reglim tam 1.5 ay geç oldu ve her zaman 7 gün geçirdiğim özel günüm 4.gün bittii. Şimdi diyeceksiniz bınunla ne alakası var o ay başka hiç bişey kullanmadım ağrı kesici bile. Bu şekilde olunca ürünlerini almaktan vazgeçtim. Herkeste aynı etki olmayabilir ama ben asla kullanmam bidahaBacılar gece yatarken diğer güne vücudum enerjik olsun kas ve kemiklere destek olsun diye yapmadığım şey kalmadı. artık pes etmiştim ki geçen gün kuzenim Kyani markasının On shot takviyesini kullandığını söyledi.Valla bir deneyim dedim Akşam yemeğinden sonra içiliyor. Sabah alarmdan önce uyanıyorum sen düşün.sizin de benim gibi böyle kullanıp memnun kaldığınız bi takviye gıda var mı ??
Şekeri bırakın, sağlıklı beslenin, saat 18.00’den sonra bir şey yemeyin dipçik gibi uyanırsınızBacılar gece yatarken diğer güne vücudum enerjik olsun kas ve kemiklere destek olsun diye yapmadığım şey kalmadı. artık pes etmiştim ki geçen gün kuzenim Kyani markasının On shot takviyesini kullandığını söyledi.Valla bir deneyim dedim Akşam yemeğinden sonra içiliyor. Sabah alarmdan önce uyanıyorum sen düşün.sizin de benim gibi böyle kullanıp memnun kaldığınız bi takviye gıda var mı ??
Bende öyle olduğunu düşünüyorumŞekeri bırakın, sağlıklı beslenin, saat 18.00’den sonra bir şey yemeyin dipçik gibi uyanırsınızReklam amaçlı konu açtınız sanırım
Bacılar gece yatarken diğer güne vücudum enerjik olsun kas ve kemiklere destek olsun diye yapmadığım şey kalmadı. artık pes etmiştim ki geçen gün kuzenim Kyani markasının On shot takviyesini kullandığını söyledi.Valla bir deneyim dedim Akşam yemeğinden sonra içiliyor. Sabah alarmdan önce uyanıyorum sen düşün.sizin de benim gibi böyle kullanıp memnun kaldığınız bi takviye gıda var mı ??