• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertes72 kullandıktan 6 gün sonra kanamam oldu bu düşük yaptım mı demek oluyor

Askimkullanilmiyor

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
123
50
28
Merhaba,erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile bir ilişki yaşadık hiçbir şekilde bir boşalma durumu olmadı fakat ben yine de önlem olsun diye geçen hafta cuma günü ertes72 kullandım bugün de böyle tortu halinde kanamam oldu ve regl olmama yaklaşık 12 gün var. Benim merak ettiğim şey şu,benim kanamam olması düşük yaptığım anlamına mı geliyor yoksa bir yan etki mi ? Cevaplarsanız çok mutlu olurum :)

Merhaba,erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile bir ilişki yaşadık hiçbir şekilde bir boşalma durumu olmadı fakat ben yine de önlem olsun diye geçen hafta cuma günü ertes72 kullandım bugün de böyle tortu halinde kanamam oldu ve regl olmama yaklaşık 12 gün var. Benim merak ettiğim şey şu,benim kanamam olması düşük yaptığım anlamına mı geliyor yoksa bir yan etki mi ? Cevaplarsanız çok mutlu olurum :)
Sürtünme yoluyla hamile kalmak imkansız gibi bir şey 😄 tabiki hormonlarınızı ilaç etkilediği için böyle bir şey olmuştur

Ertesi gün haplarının yan etkilerinden biri de ara kanama yapmasıdır. Düşükle alakası yok yani. Bu arada adetiniz gecikirse o da haptan hamilelikten değil şimdiden söyleyeyim.

Back