• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertes72 kullananlar?

Merakeden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
4
0
1
33
Arkadaşlar merhaba
Kist ilacı kullandım bi süre bayramda regl oldum ve 2 gün öncesinde leke şeklinde kanamam oldu. Bu gün erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. İlk defa korunmadan oldu. Tam malum durum olurken çıktı fakat içine gelmiş olabilir giyince hemen eczaneye yolladım ve ertesi gün hapı olarak ertes72 almış. Malum durumdan sonra yarım saat içinde ilacı kullandım. Bazı sitelerde ertes72 yi 2 tane içilmesi gerektiği yazıyor. Bazı sitelerde ise ella ya rakip olduğu bu yüzden daha uygun olduğu koruması aynı düzeyde olduğu belirtiliyor. Şu an ikimizde tedirginiz. Yardımcı olur musunuz?

açtığın konular hep bu yönde olacak sanırım ,
mümkünse dogum kontrol hapını düzenli kullan ve korun

Doğum kontrol zaten kullanıyorum fakat yeni başladığım için 2 aydan sonra etkisini göreceğimi söyledi doktorum. Normalde de korunuyoruz ve şu konuşma tarzıyla cevap verecekseniz açtığım konuları görmezden gelebilirsiniz.

Ben de sat 8 aralik 18 aralikta prezervatif yırtılmış tam bosalma oldu 1 saat icinde ertes72 kullandim dun adet oldum normalden birkac gun erken oldum bence hap guvenilir sizde durum ne oldu?

Back