Ertes72 hapı sonrası

Elaykssll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
2
0
1
26
merhaba sürtünmeyle ilişki sonrası dışarı boşalma oldu vajinayla temas olmadı ama ertes72 hapı kullandım 2 saat içinde, 6 gün sonra hafif lekelenme ve kan geldi ama 7. Günde yoğun bir kanamam var geçen ayki regl bitişimden 9 gün sonra bu kanamayı yaşıyorum normal regl tarihime 27 gün var korkuyorum bunun sebebi ne olabilir bilgisi olan lütfen yazsın

İçeri boşalmak olmadıysa neden hap içtiniz? Bodu boşuna hormonlarınızi alt üst etmişsiniz

Ertesi gün hapları ara kanama yapar, bunun prospektüsünde de yazıyor okumadınız mı içeri girme durumu olmadan üstelik boşalma da olmadan boşuna içmişsiniz, benimde basimdan böyle bir durum geçti ama tam bir iliski oldu ve zevk suyundan şüphelenmiştim, sürtünmeyle bu çok zor boşuna hap içip dengeni bozmuşsun

Çıplaktık ikimizde vajianyla temas yok derken boşalma esnasında olmadı o yüzden riske atmak istemedim kanama korkuttu şuan reglime daha çok olduğu için ilk başta lekelenme gibiydi daha sonra regl gibi yoğunlaştı ara ara devam ediyor o yüzden yerleşme kanaması mıdır diye korktum ama 6. Günde bu yaşandı ilacı aldıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…