• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertes72 hamile kalır mıyım

sinem soysal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
6
0
1
Merhaba erkek arkadaşım kalk dedi falan kalkmadım bir miktar içime boşaldı çok olmasa da hamile kalır mıyım 1 saat geçmeden ertes72 kullandım daha önce hiç kullanmadım bu markayı iyi mi acaba?? Lütfen yardım edin

Merhaba erkek arkadaşım kalk dedi falan kalkmadım bir miktar içime boşaldı çok olmasa da hamile kalır mıyım 1 saat geçmeden ertes72 kullandım daha önce hiç kullanmadım bu markayı iyi mi acaba?? Lütfen yardım edin
Kalk dedi yazmışsın içine boşalmamak için mi dedi boşaldıktan sonra mı dedi
Niye dinlemedin ki ?

Yumurtlama günün dışındaysa olmaz ayrıca erkek arkadaşla korunmasız ilişkide iyi cesaret tebrikler:işsiz:

Merhabalar bayanlar merak ettigim konulari hep burdan okudum yeni üye oldum benim sorum da ertes72 hakkinda bnde eşimle 6 gun once iliski sırasında prezervatif kazasi yaşadım. Ertesi gün 12 saat olmadan ertes72 kullandim. tam adetin 7. Günüydü. Yani 14 ocakta başladı adetim 19 ocakta bitti 20 sinde iliski oldu yumurtlama zamani degil biliyorum ama cok korkuyorum cocuk istemiyorm 2 tane var. Ilaci ictikten 5 gün sonra yani dün kahverengi akinti başladı oda korkutuyor normal mi sizde yan etkisi mi yerlrsme kanaması felan mı cevap verirseniz sevinirim. Allahim herkese gönlünden geçeni versin

Sonuc ne adet oldunuZ mu bnde regl bittigi gün iliski oldu hemen ertes72 kullandim cevap verrisenZ sevinirim

Bilgisi olan bir insan evladı yazmamış şuraya şaka gibi kadın diyor ki hap etkili mi öbürü hapı bilmem regl sonunda hamile kalanları biliyorum diyo onu biz de biliyoz

Back
X