• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ertes kullanımı sonrası kanama olur mu?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Liberosies

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
90
51
18
24
Adetimin bittiği gün ilişkiye girdik şuan bir bebeğe hazır değiliz bunun için de her ihtimale karşı Ertes kullandım. 3 gün oldu hapı yutalı ve ilk 24 saatte yuttum bugün sanki adet olmuşum gibi bir kanama başladı bu beni korkutuyor. Kanama neden olur ve bu tür hap kullanan biri varsa bana yardımcı olabilir mi? :KK64:

Adetimin bittiği gün ilişkiye girdik şuan bir bebeğe hazır değiliz bunun için de her ihtimale karşı Ertes kullandım. 3 gün oldu hapı yutalı ve ilk 24 saatte yuttum bugün sanki adet olmuşum gibi bir kanama başladı bu beni korkutuyor. Kanama neden olur ve bu tür hap kullanan biri varsa bana yardımcı olabilir mi? :KK64:
hamile deilsindr 72 saat icinde icilen ertesi gun haplari spermleri oldurur mrk etme birse adetten sonraki gun riski az olan donemdir ama yine korun tbiki dusuk ihtimaldir die diyorum birse bu haplar adet duzenszligi yapar gec gelirse bir dahakine filan endiselenme neden adet olmadim die simdi adetsindir belkide bir dahaki icin dioyorum

kişiye ve hormonlara bağlı olarak kanama zamanı değişir. kanama olması gerekir ki gebelik olmasın. ben ertes kullandım bir hafta sonra adet gibi kanamam oldu. adetime de daha vardı. paniklemeye gerek yok zaten hemen içmişsiniz %90 etki eder. olası ters durumda şiddetli ağrı vs doktorunuza gidin. bana ürtiker yapmıştı :( benim fikrim bu yönde

kişiye ve hormonlara bağlı olarak kanama zamanı değişir. kanama olması gerekir ki gebelik olmasın. ben ertes kullandım bir hafta sonra adet gibi kanamam oldu. adetime de daha vardı. paniklemeye gerek yok zaten hemen içmişsiniz %90 etki eder. olası ters durumda şiddetli ağrı vs doktorunuza gidin. bana ürtiker yapmıştı :KK43: benim fikrim bu yönde
Ben regl olmuştum zaten bitiminden 4 gün sonra tekrar oldum ama kanama o kadar seri değil normal regl gibi şuan biraz daha azaldı hatta, çok teşekkür ederim yardımınız için :)

hamile deilsindr 72 saat icinde icilen ertesi gun haplari spermleri oldurur mrk etme birse adetten sonraki gun riski az olan donemdir ama yine korun tbiki dusuk ihtimaldir die diyorum birse bu haplar adet duzenszligi yapar gec gelirse bir dahakine filan endiselenme neden adet olmadim die simdi adetsindir belkide bir dahaki icin dioyorum
Tese
Teşekkür ederimmm❤️

Back