Kullanmadıgımızı nerden bılıyorsunuz acıkcası onu merak ettım direk bu tarz bı sekılde cvp yazıyorsunuz. Bizde asla korunmasız ilişkıye girmıyoruz zaten fakat prezervatf yırtıldıgını bılemeyız o kdar dkkat ederken basımıza gelıverıyor ıste umarım sizin basınızada gelmezBenim de kızım 9 aylık ve korunmadan asla ilişkiye girmiyorum. Bundan sonra umarım prezervatif kullanırsınız. Süt koruyor diye bir saçmalığa lütfen kimse inanmasın.
Evet emzırmeyecem aksama kadar sagıp dökecem artk mama da verıyorm cok da düşkün emmeye bebegım ıcın ayrı üzgünm kendim icin ayrı olmaz dıyorsun oluverıyor gercktenBen olsam 16 saat falan emzirmezdim en az. Mama alın sutu desagip dokun. Sizi bile cok etkileyecek olan bebegi ne kadar cok etkiler dusunun
Böyle bir soru yazınca aklıma direkt bu geldi. Suçlamak için de yazmadım. Prezervatif yırtılmış olsa zaten söner :) of neyse tamam sensin.Kullanmadıgımızı nerden bılıyorsunuz acıkcası onu merak ettım direk bu tarz bı sekılde cvp yazıyorsunuz. Bizde asla korunmasız ilişkıye girmıyoruz zaten fakat prezervatf yırtıldıgını bılemeyız o kdar dkkat ederken basımıza gelıverıyor ıste umarım sizin basınızada gelmez
Yazınız suclar tarzdaydı bnde durumun öyle olmadıgını belırttım hepsi bu sakin :)Böyle bir soru yazınca aklıma direkt bu geldi. Suçlamak için de yazmadım. Prezervatif yırtılmış olsa zaten söner :) of neyse tamam sensin.
Cok tesekkürler dogru söyluyosunuz benmde ilk basıma geldi gerckten iyi bir korunma yöntemıne geciş yapmak gerektıgını anlamıs oldumÜzülecek bir durum yok. Bebeğin sağlikli. Aç değil açikta eeğil. Ek gida ve mama yeter. Anneyiz diye ille mükkemmel olmak zorunda değiliz. Olabilir böyle şeyler. En azindan ne istiyorsun belli "amaan olacaksa olsun" deyip ertesi hapi içmeyip hamile kalsan? Iki minik bebek ile, bebeğin için daha zor olurdu.
Kendini yipratma. Bu günlere daha gülersin, boşuna kendimi perişan ettim diye. Ancak bir tavsiye, düzenli bir jinekologa git ve orda en iyi korunma yöntemini konuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?