Ertes 72 emziren anne

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
123
Merhaba hanımlar, 12 aylık kızım var ve ben ertes 72 hapı icmek zorunda kaldım ilk basıma gelıyor ve cok üzgünüm adetım yenı bttı iki gün oluyor basıma gelene bakın rabbım korusun isteyenlere versın ınsallah bu hapı kullanan emzıren anneler var mı aranızda 8 saat emzrmeyın yazıyor kagıdında işe yarıyor mu nasıl hicbir fikrim yok bana biraz moral verin 😔

Malesef öyle bi sansm yok telfn numarası yok cocuk doktorumun kendı dgum yaptgm doktorunda

Benim de kızım 9 aylık ve korunmadan asla ilişkiye girmiyorum. Bundan sonra umarım prezervatif kullanırsınız. Süt koruyor diye bir saçmalığa lütfen kimse inanmasın.

Benim de kızım 9 aylık ve korunmadan asla ilişkiye girmiyorum. Bundan sonra umarım prezervatif kullanırsınız. Süt koruyor diye bir saçmalığa lütfen kimse inanmasın.
Kullanmadıgımızı nerden bılıyorsunuz acıkcası onu merak ettım direk bu tarz bı sekılde cvp yazıyorsunuz. Bizde asla korunmasız ilişkıye girmıyoruz zaten fakat prezervatf yırtıldıgını bılemeyız o kdar dkkat ederken basımıza gelıverıyor ıste umarım sizin basınızada gelmez

Ben olsam 16 saat falan emzirmezdim en az. Mama alın sutu desagip dokun. Sizi bile cok etkileyecek olan bebegi ne kadar cok etkiler dusunun
Evet emzırmeyecem aksama kadar sagıp dökecem artk mama da verıyorm cok da düşkün emmeye bebegım ıcın ayrı üzgünm kendim icin ayrı olmaz dıyorsun oluverıyor gerckten

Sizin yerinizde olsam en az 10-12 saat emzirmem. Bu süre zarfında mama verin en fazla 2 öğün eder zaten ki bebeğiniz 12 aylikmis yani yaşında mama dahi vermenize gerek yok.. 1 gün emzirmeyiverin normal yemek yesin. Sütünuzude sagip dökün

12 aylik olmus ek gidayla doyar zaten. Sutun faydasi da eskisi kadar çok degil o aylar sonucta uzülmeyin bence ama siz en azindan 15 saat emzirmeyin bence 8 e guven olmaz. Olabilir boyle şeyler yapacak bişey yok hazır gissetmeden bir çocuk dogurmaktan daha mantikli secenek sonuçta. Minnağa sevgiler , yurümeye başladi mı, 9 aylik kizım var yası ile yurür mu merak ediyorum da

Kullanmadıgımızı nerden bılıyorsunuz acıkcası onu merak ettım direk bu tarz bı sekılde cvp yazıyorsunuz. Bizde asla korunmasız ilişkıye girmıyoruz zaten fakat prezervatf yırtıldıgını bılemeyız o kdar dkkat ederken basımıza gelıverıyor ıste umarım sizin basınızada gelmez
Böyle bir soru yazınca aklıma direkt bu geldi. Suçlamak için de yazmadım. Prezervatif yırtılmış olsa zaten söner :) of neyse tamam sensin.

Üzülecek bir durum yok. Bebeğin sağlikli. Aç değil açikta eeğil. Ek gida ve mama yeter. Anneyiz diye ille mükkemmel olmak zorunda değiliz. Olabilir böyle şeyler. En azindan ne istiyorsun belli "amaan olacaksa olsun" deyip ertesi hapi içmeyip hamile kalsan? Iki minik bebek ile, bebeğin için daha zor olurdu.

Kendini yipratma. Bu günlere daha gülersin, boşuna kendimi perişan ettim diye. Ancak bir tavsiye, düzenli bir jinekologa git ve orda en iyi korunma yöntemini konuş.

Üzülecek bir durum yok. Bebeğin sağlikli. Aç değil açikta eeğil. Ek gida ve mama yeter. Anneyiz diye ille mükkemmel olmak zorunda değiliz. Olabilir böyle şeyler. En azindan ne istiyorsun belli "amaan olacaksa olsun" deyip ertesi hapi içmeyip hamile kalsan? Iki minik bebek ile, bebeğin için daha zor olurdu.

Kendini yipratma. Bu günlere daha gülersin, boşuna kendimi perişan ettim diye. Ancak bir tavsiye, düzenli bir jinekologa git ve orda en iyi korunma yöntemini konuş.
Cok tesekkürler dogru söyluyosunuz benmde ilk basıma geldi gerckten iyi bir korunma yöntemıne geciş yapmak gerektıgını anlamıs oldum
Korkusu birseye benzemıyor rabbim isteyene versin insallah herkesın gönlüne göre.
12 saat oldu ve sütü sagdım aksama tekrae bakıcam gece emzırıcem duruma göre artk

Back