- 29 Mart 2016
- 2
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi hesnakarahan
Ersağın bi çok ürününü kullanıyorum.Hakikaten çok iyi, kaliteli ve sağlıklılar.Bunu kullandıkça kendinizde keşfediyosunuz.Ben yıllardır cilt problemi yaşıyorum.Bi ćok ürün denedim.Daha temizleme jelini sürer sürmez yüzümde yanmalar, kurumalar.Hiç bişey kullanmıyorum bu defada su bile tahriş ediyo bu kadarda hassas bi cildim var.Ama ersag müthiş.Sabununu kullandım hiç yanma kuruma yok.çok ilginç hic bu deneyimi yaşamamışım.bekledim saatlerce gerilme yok kuruma yok.Gece kremini surdüm önce normal bi krem işte ama sabah bir uyanmışım tenim bebek teni gibi yumusacık.Çok şukür çok mutluyum.çamuru yüzümdeki gözenekleri ve lekeleri o kadar azalttıki.ya hangisini sayim güneş kremi lekelere iyi geliyo.ama kuru ciltliler güneş kremini ersağın nemlendirici bir kremiyle kullansın.ciltt emmeyebiliyo.benimki yaglı cilt o yüzden çok iyi emiyo.buraya yazdim çünkü kullanmadan önce araştırdım forumlara baktım çok yorum bulamadım.Fiyatlarına göre müthiş ürünler mutlaka deneyin.Temizlik ürünleride harika.Eskiden derdimki sağlığınız için şunu kullanmayin bunu kullanmayın derlerdi.bende kızardım alternatifi varda bizmi kullanmıyoz derdim.varmış varmış bunu şimdi anladım geçen yıllarıma yanıyorum.kullanmak isteyenler ....numarasını sponsor girebilir ersağa kaydolup ürünlerini istedikleri zaman alabilirler
Son düzenleyen: Moderatör: