• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ersağ ürünü olan bulaşık matik ten memnun degilim!!

yarennevruz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
3
0
36
İstanbul
Doğal ürünler olan ersağ ürünlerine baslayalı birkaç ay oldu genelinden memnunum fakat bulasık matik beni şoka ugrattı makinam berbat durumda tabanı macun gibi bir seyle kaplı oldu tuhaf tuhaf kokular geliyor bulasıklarımsa temizlenmiyor:((

bu ürünü kullanıp aynı şikayete sahip olanlar var mı acaba?

makinam ve bulasıklarım berbat durumda ne yapmam gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum

Bi yanışlık olmasın bende uzun zamandır kullanıyorum, parlatıcı ve bulaşıkmatik.. çok memnunum.iyi temizlior, makinemde de öyle bir kalıntı bırakmıyor:20:

Doğal ürünler olan ersağ ürünlerine baslayalı birkaç ay oldu genelinden memnunum fakat bulasık matik beni şoka ugrattı makinam berbat durumda tabanı macun gibi bir seyle kaplı oldu tuhaf tuhaf kokular geliyor bulasıklarımsa temizlenmiyor:((

bu ürünü kullanıp aynı şikayete sahip olanlar var mı acaba?

makinam ve bulasıklarım berbat durumda ne yapmam gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum

ne yazıkki genel olarak şikayetçi olunan tek ürünümüz bulaşıkmatik. Eğerki bütün ürünleri kullanıyorsanız yağ çöz ve banyo wc yi 8-10 kere fıslatarak her ikisini de ayrı ayrı makinanın her yerine sıkın sonra yarım ölçek bulaşık matikle makinayı boşken bir kere çalıştırın ondan sonra yıkamayı bir deneyin. ben de açıkçası pek memnun değilim. yeterince parlak çıkmıyor ve sararan bardaklar olduğu gibime geliyor. bu durumu halkla ilişkilerle görüştüğümde en sabırlı davranılması gereken ürünümüz bulaşık matik diyorlar. yani bardak çanaktaki kimyalın arınması uzun zaman alıyormuş o yüzden 6 ay sabredin dediler. bilemiyorum artık açıkçası içim çok rahat ancak 6 aydan sonra hala aynı çıkarsa bulaşık makinası kullanmayı tamamen bırakacağım çünkü bulaşık sıvısı harika

cnm bende kullanıyorum 6 7 aydır böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım hala inş karşılaşmam

ama şunu yap makinan kaç programlı bilmiyorum onu en yüksek proğrama getir içi boşken o deterjandan koy ve yıkasın ozman içi açılıyor ben ilk öyle yaptım şimdi harika yıkıyor

Back
X