• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ersağ tüy azaltıcı losyon hakkında sorum var

pupiqq

"Çapulcu" T.C !
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
2.027
120
163
Ankara
Kızlar ben buradaki bazı topiclerde okuyup ersağ ürünlerinden almak istedim. Sağolsun bir arkadaş sayesinde üye olmayı başarabildim.

Yalnız emin olamadım şu an.

200 Ml için 33 liraya yakın bir fiyat fazla değil mi :26:

Bir de ilk siparişte belirli bir kota koymuşlar alabilmeniz için 100 liralık bir alışverişte bulunmanız gerekiyor.

Ben vi vetin losyonunu 5 liraya aldım ( 200 mllik ) onla kıyaslayınca çok fahiş buldum bu fiyatı.

Gerçekten aman aman faydasını gören varsa yazabilir mi ?

Açıkçası boşuna bu kadar para vermek istemiyorum etkisinden emin olamadığım bir ürüne.

Forumlarda da deneyenler çok olmuş ancak sonradan düşüncelerini belirtmemişler :44:

Merhaba bende bu kremi yaklaşık uc aydır kullanıyorum cok memnunum duzenli kullanmadığım halde etkısını gordum bence krem cok pahalı degil zaten cok az süruyorsunuz yani uc aydır duzenli kullanmıyorum ama iki ay daha dayanır diye dusunuyorum tabi bu tuylerınızın coklugu ve kullanım sıklıgına gore degısır

ben üç aydır kullanıyorum kuaförüm önerdi ve koltuk altım bitmek üzere nerdeyse bikini bölgesi azalmaya başladı bacaklarım da ise aynı çok memnunum ben kuaförümden 30 tl alıyorum o 40 tl sattığını söylemişti.

Arkadaşım ersağa üye olmuştu hadi birşey al diye zorlayınca düğün öncesi tüy azaltıcı alıyım bari dedim ve 1 ya da 1 buçuk aydır düzenli olarak her gece kullanıyorum. işe yaramayacak diye tahmin ederken gayet iyi çıktı krem. koltuk altı ve bacaklarımda etkisini baya hissedebiliyorum bıyıkta da kullanıyorum ben ve sanırım en çok etkiyi orada gördüm hiç çıkmıyor nerdeyse. buda aklıma acaba ince tüylerde daha mı etkili sorusunu getirdi. Özel bölgede geç çıkardı bu ay fakat tabi ki bir azalma söz konusu değil.
Yalnız bu kremin kokusu berbat falan yazmışlardı gözüm korkmuştu evlenince sıkıntı olacak mı diye bildiğin mis gibi kokuyor. belki formül falan değiştirmişlerdir bilemiyırum. sonuç olarak ben memnunum. 1 ayda etki buysa birkaç sonrayı merak ediyorum.

Birsey sorucam tüyler aldıktan sonra kullanın demişler sizde mi öyle yaptınız yoksa her akşam almadan da kullansak olur mu ?

arkadaşlar kullanıp sonuç alanlar var mı? bende yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum henüz bi etkisini göremedm de..

Back