ersağ temızlık ve kozmetık urunlerı

greeneyes87

fasulyemmmm
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
959
7
296
Kocaeli
Ersağ Organik Masaj Kremi
* Yolculukta ve topuklu ayakkabıda şişmeyi engeller.
* Buhuseptin yapımında 7 gün sonra sinüzit söktürür.
* Bayanlarda adet döneminde kasık bölgesine masaj uygulayın ağrı ve şişlik gidecektir.
* Boğaz ağrısı, sırt kuluçları, eklem ağrıları, burkmalarda ağrı gidericidir.
* Yorgun ayakların yorgunluğunu giderir 35 tl

ersağ Özel Yağ Çözücü.
Mutfakta zorlu yağ lekelerini kolayca çıkarır. Kullanıldığı bölgede temizlik ve hijyen sağlar. Kullanacağınız bölgeye püskürttükten sonra bir müddet bekleyip durulayınız. İlk kullanımlarda direkt kullanılır. 3. kullanımdan sonra 1/1 yada 1/3 oranında sulandırılarak kullanılır. Sıcak su ile kullanıldığında daha etkili sonuç verir. 17 tl

ersağ bio şampuan içeriği
İçeriğinde bulunanbitki özleriy sayesinde saçlı deriyi iyileştirerek saçların dökülmesinin ciddi bir ölçüde azalmasına katkıda bulunur. Boya içermeyen ersağ bio şampuan saç derisini ve saçı besleyici niteliktedir. Dış etkenlere karşı korur.Saçın yıpranmasının önüne geçip, zarar görmüş saçın ve saçlı derinin onarılmasına yardım eder.
Ersağ Bio Şampuan içersinde aşağıda yazdığımız bitki özleri bulunmaktadır.
Ginseng : Asyada yüzyıllardır kullanılan ginseng, saç derisindeki damarlardaki dolaşımı hızlandırarak hücresel metabolizmayı düzenleyip, saç kökünü uyarırı ve yapısını kuvvetlendirir. Saçların dökülmesini önlemede katkı sağlar.
At Kestanesi : Saç derisindeki kılcal damarları uyararıp, dolaşımı hızlandırır, saçı kökten besler, saçların dökülmesini önlemede katkı sağlar.
Bal :Saç derisindeki tahrişi giderir ve kepeğin önlenmesinde katkı sağlar. İçeriğinde yer alan aminoasitler sayesinde saçı kökünden besler ve dökülmenin önüne geçilmesine katkı sağlar.
Kırmızı Biber Extratı: Saç derisinde hücre bölünmesi hızını artırır ve kan hücrelerini uyararak saç gelişimini destekler.
Meyan Kökü Extratı: Saç derisindeki olabilecek çeşitli kızarıklıkların, olası iltihaplanmalrı önleyici özellikliği vardır. Saç dökülmesini önlemede katkı sağlar.
Ersağ Bio Şampuan Kullanım Biçimi ; Haftada 2, 3 kez ıslak saç ve saçlı deriye hafif bir biçimde masaj yapılarak uygulanır, durulanır. Gerekirse tekrar uygulanır ve durulanır. Düzenli bir şekilde ersağ bio şampuan kullanıldığında saçlı deriyi iyileştirerek dökülmeyi önemli ölçüde azaltmaya yardımcı olur. 48 tl

ANTİBAKTERİYEL&DEZENFEKTE EDİCİ ERSAĞ BANYO WC
Antibakteriyel Ve Dezenfekte Edici
On dört adet Bakteri üzerinde etkili olan Banyo Wc Temizleyicimiz Dezenfekte edici özelliği ile sağlığımızın dostudur. Yapılan bilimsel deneyle 14 adet bakteri üzerinde 1/3 oranında sulandırılarak kullanıldığında etkili olan ürünümüz Sağlık Bakanlığı tarafından imalat Biyosidal ürün yönetmeliğine göre ruhsatlandırılarak üretim izni verilmiştir.
Şirketimiz üretici bir firma olup önceliğini insan ve çevre sağlığına verdiğini bir kez daha kanıtlamıştır. 17 tl

ERSAĞ RENK AÇICI KREM, Düzenli kullanıldığında cilt rengini açıcı özelliktedir. Bu sayede aklınıza gelebilecek her türlü cilt lekelerinin azalmasına yardımcı olur.
Ürünümüzü, gece yatmadan önce ersağ yüz temizleme sütü ve tonik uygulamasından sonra cildinize uygulayınız.
Sabahleyin ise mutlaka cilt temizlenmelidir. Temizlikten sonra ersağ gündüz bakım kremi ile desteklenirse daha etkili sonuç alınır.
ÜRÜNÜMÜZ ERSAĞ RENK AÇICI KREMİNİ GÜNDÜZLERİ UYGULAMAYINIZ.
İÇERİĞİDE; Funda yaprağı(süpürge otu); Yara bakımlarında kullanılan bir ottur, merhemi çıban ve egzamaya faydalıdır.
Üzüm çekirdeği yağı; Cilt için koruyucu etkide bulunur. Cilt kırışıklarını önlemeye ve sarkmaya karşı etkilidir.
Civan perçemi; Aknelerin iyileştirilmesinde kullanılır.
Sarı Papatya; Mikrop öldürücüdür.
Şerbetçiotu; Romatizma ve böbrek taşlarının sebeb olduğu şikayetleri giderir 100 tl

ersağ ile ilgili hali hazırda bir konu var zaten, ürünler tartışılıyor, kampanyalar paylaşılıyor vs. üstelik sayfa sayısı oldukça ileri.

ayrıca yazdığınız fiyatlar, ersağın belirlediği fiyatlardan fazla. ayıp. :19:

uyarınız ıcın tesekkur ederım evet o konuyu gordum ama kendıme aıt bısey olmasını ıstedım ısteyen akar ıstemeyen bakmaz tartışılacak bı urun değıl bende evımde kullanıyorum hıc bır sekıldede bı zararını gormedım fıyatlar ersağın belırledığı fıyatlar ustune bısey koyarak yapmıyorm sadce puan toplamay ıhtıyacım var urunler uzerınden kar elde etmıyorum

uyarınız ıcın tesekkur ederım evet o konuyu gordum ama kendıme aıt bısey olmasını ıstedım ısteyen akar ıstemeyen bakmaz tartışılacak bı urun değıl bende evımde kullanıyorum hıc bır sekıldede bı zararını gormedım fıyatlar ersağın belırledığı fıyatlar ustune bısey koyarak yapmıyorm sadce puan toplamay ıhtıyacım var urunler uzerınden kar elde etmıyorum

banyo temizlik ürününe 17 lira demişsiniz, ersağda 13,60

masaj kremine 35 demişsiniz, ersağda 28

bio şampuana 48 demişsiniz, ersağda 38,40

renk açıcı kreme 100 demişsiniz, ersağda 80 lira.

Back