çok duymaya başladım, hem yerli hem organik olması çok güzel ama sitesinde katalog vs göremedim çok az bilgi var
cnm sisteminde ürünleri fiyatları falan ayzıor ama..ewet cnm organik ve bitkisel olması ço güzel..sormak istedigin bişey olursa yarımcı olurum..kardeşimin egzamasını bu ürünlerle yendik diebilirim
kayıt ücreti kayıt yenileme ücreti vs var mı? amway gibi mi çalışıyor bu sistem de? 100tlnin üzerindeki siparişlerde kargo ücretsizmiş bunda da sanırım
kayıt yenileme ücreti faln yokı cnm ben üye oldum 100 tl spairş çektim 1 hediye aldım 33 tl değerinde.herya çekiceksin derdi yok.kariyerdne düşmek yok..ewet cnm kargo ücretsiz 100 tl..en önemlisi ürünler bitkisel ve orgaik içerikli cnm..seviorum ürünleri.kullanmanı öneririm:)
renk açıcı kremini kullandım biara sonra yarıda bıraktım düzenli yapamadım.içerigini yzarmısınıız bana.
tavsiye üzerine kremli şampuanını aldım. almaz olaydım.canlı saclarım gitti akşamına yağlanan sönük mat saçlarım oldu. belki alışma evresidir bir dahaki yıkamada değişir dedim ama malesefki hiç bir gelişme olmadı belkide bana uymadı. beğenmedim yani...
tavsiye üzerine kremli şampuanını aldım. almaz olaydım.canlı saclarım gitti akşamına yağlanan sönük mat saçlarım oldu. belki alışma evresidir bir dahaki yıkamada değişir dedim ama malesefki hiç bir gelişme olmadı belkide bana uymadı. beğenmedim yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?