• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERSAĞ TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ kullanıcıları ....

gull44

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
28
0
16
Zonguldak
merhaba arkadaşlar;
ersağ ürünleri kullanıcısı ve üyesi olarak sormak ,danışmak istediginiz her konuda yardımcı olabilirim....

ürünleri kısadan bashetmem gerkirse denizlide 2006 kurulan bi firma..temzilik ve kozmetik olarak bir çok üürn yelpazesi var..bu ürünler en öenmlisi organik ve bitkisel..ürünler egzama,mantar,vucut rahatsızlıkları kaşıntı vb..cilt tipi hastalıklar için çok iyi geliyor.bi zat egzama için başladım ve menmun kalıp üye oldum ..çok araştırma yaptım..elimden geldiğince kullanıcısı olarak aklınıza takılan her konuda yardımcı olabilirm..:)

çok duymaya başladım, hem yerli hem organik olması çok güzel ama sitesinde katalog vs göremedim çok az bilgi var

çok duymaya başladım, hem yerli hem organik olması çok güzel ama sitesinde katalog vs göremedim çok az bilgi var

cnm sisteminde ürünleri fiyatları falan ayzıor ama..ewet cnm organik ve bitkisel olması ço güzel..sormak istedigin bişey olursa yarımcı olurum..kardeşimin egzamasını bu ürünlerle yendik diebilirim

cnm sisteminde ürünleri fiyatları falan ayzıor ama..ewet cnm organik ve bitkisel olması ço güzel..sormak istedigin bişey olursa yarımcı olurum..kardeşimin egzamasını bu ürünlerle yendik diebilirim

kayıt ücreti kayıt yenileme ücreti vs var mı? amway gibi mi çalışıyor bu sistem de? 100tlnin üzerindeki siparişlerde kargo ücretsizmiş bunda da sanırım

kayıt ücreti kayıt yenileme ücreti vs var mı? amway gibi mi çalışıyor bu sistem de? 100tlnin üzerindeki siparişlerde kargo ücretsizmiş bunda da sanırım

kayıt yenileme ücreti faln yokı cnm ben üye oldum 100 tl spairş çektim 1 hediye aldım 33 tl değerinde.herya çekiceksin derdi yok.kariyerdne düşmek yok..ewet cnm kargo ücretsiz 100 tl..en önemlisi ürünler bitkisel ve orgaik içerikli cnm..seviorum ürünleri.kullanmanı öneririm:)

kayıt yenileme ücreti faln yokı cnm ben üye oldum 100 tl spairş çektim 1 hediye aldım 33 tl değerinde.herya çekiceksin derdi yok.kariyerdne düşmek yok..ewet cnm kargo ücretsiz 100 tl..en önemlisi ürünler bitkisel ve orgaik içerikli cnm..seviorum ürünleri.kullanmanı öneririm:)

teşekkurler canım bilgi için.

renk açıcı kremini kullandım biara sonra yarıda bıraktım düzenli yapamadım.içerigini yzarmısınıız bana.

içeriği bitki exratlarından yapılıyor.ve düzenli kullnımda çok iyi sonuçlar veriyor.ben şuan kullanıorum.1 hafta olucak akşamları yatarken cildimizi temzileyip sürüyorus cnm sabahta temzileyip gündüz bakım kremini sürüyorum bendede güneş lekesi var onun için başladım şuan için güzel gidio ama tüm kozmeitkler sabır gerektiriyor cnm.bence devam et bırakmaa

tavsiye üzerine kremli şampuanını aldım. almaz olaydım.canlı saclarım gitti akşamına yağlanan sönük mat saçlarım oldu. belki alışma evresidir bir dahaki yıkamada değişir dedim ama malesefki hiç bir gelişme olmadı belkide bana uymadı. beğenmedim yani...

tavsiye üzerine kremli şampuanını aldım. almaz olaydım.canlı saclarım gitti akşamına yağlanan sönük mat saçlarım oldu. belki alışma evresidir bir dahaki yıkamada değişir dedim ama malesefki hiç bir gelişme olmadı belkide bana uymadı. beğenmedim yani...

cnm belki saç tipine uymamıştır..bende ilk kremli aldım ama şuan argan yağlısı çıkmış.bende ona başladım ve çok menmun kaldım...bence onu dene argan yağlı şanpuan süper...;)

Ürünler genel olarak çok güzel hemde baya büyük. Fakat çok da doğal oduğunu söyleyemeyeeğim. Mesela saç kremli şampuanında sls var. Çok severek kullandığım lavantalı duş jelinde de birşey görmüştüm ama unuttum şimdi. Annem temizlik ürünlerinden çok memnun..

ben de yeni kullanmaya başladım.Damla konsantre çok güzel,banyo temizleyicisi de bataryaları çok güzel parlattı.yağ çöz de güzel.şimdilik kullandıklarım bunlar.bende bio şampuan var ama kullanmaya cesaret edemedim.onun hakkında bilgisi olan var mı?

kızlar selam bende ersağ kullanıcısıyım tüy azaltıcı losyon hamilel,kte kullanılabilir mi acaba???

eğzama için nasıl kullanacağız ve hangi ürünü almalıyız ersağdan ve de ne kadar sürede kurtuldunuz egzamadan

Bende tavsiye üzerine bir sürü ürününü aldım..Hatta üye oldum..Tamamen bitkisel o yğzden kokusu kötü tamamen bitkisel o yüzde şmyle deyip duruyorlar..Ama sonuç kötü olduktan sonra tamamen bitkisel olsa ne olur..Şampuan kutusu bile o kadar kötü ki tek elle kavrayıp saçınıza dökemiyorsunuz..O ladar akışkan ki elinize döküp saçınıza da süremiyorsunuz...Şaşırıp kaldım...

Kizlar benim de bir sorum olacak, siddetli bel agrilarim var.
Kayinvalidem de Ersag Cleanball Masaj Kremi vardi, deneme amacli belime surduk ve inanilmaz iyi geldi. 4 saat kadar etkisi surdu.
Fakat tabii bende yok bu kremden, internetten alacagim, ama merak ettigim konu hamilelikte kullaniminda bir sakinca var mi?
Bilenleriniz yardimci olabilir mi???

duş jeli vardı bitane neli olduğunu hatırlamıyorum ama mükemmel kokuyordu çok rahatlatıyordu ..

Back