Ersag hakkinda bilgi istiyorum

periperper

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
2
1
1
37
Ersag uye olmayi dusunuyorum ancak sorularim olacak mesela ayni zamanda baska network markasinin uyesiyim bunun bir sakincasi var mi lutfen yardimci olur musunuz

tesekkurler ancak Uye olma sartlarin da gordum emin olamadim anlayamadim ve geri cekildim kesin bilgi istiyorum uye olup da sonradan boyle seylerle ugrasmak istemem
Annemin çalıştığı sürede başka firmmada üst düzeylerde değilsen alıyorlardı diğer firmada bir yükselme durumunuz varsa kabul etmiyorlr tabii 1 yıl öncesinden bahediyorum ama şuanda durum ne tam olarak da bilmiyorum sizii yanlış yönlendirmeyeyim.

1) ÜCRETSİZ ÜYELİK ....HELAL BELGELİ ÜRÜN... VE KALİTE BELGESİ...ECO BELGESİ...İŞ SAĞLIĞI BELGESİ..ULUSLAR ARASI SATIŞ BELEGESİ..ÇEVRE KORUMA BELGESİ..SAĞLIK BAKANLIĞI FOSFAT YOKTUR BELGESİ..İSO ..OHSAS..22000 )

2 ) ÜCRETSİZ KATALOG ......

3 ) ZORUNLU ALIM YOK ,HER AY SİPARİŞ VERMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ....

4 )ARAS KARGO İLE EVİNİZE TESLİM..

5 ) 100 TL VE ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO ÜCRETİ VERMİYORSUNUZ .....

6)ÜSTELİK BİR DE 100 TL,LİK SİPARİŞE 1 ÜRÜN HEDİYE ÜRÜN..150 TLLİK SİPARİŞE İSE 60 TLLİ K 3 ÜRÜN HEDİYE ÜRÜNE SAHİP OLUYORSUNUZ...

1- ÜCRETSİZ ÜYELİK
2- HELAL BELGELİ ÜRÜN
3- KALİTE BELGESİ
4- ECO BELGESİ
5- İŞ SAĞLIĞI BELGESİ
6- ULUSLAR ARASI SATIŞ BELGESİ
7- ÇEVRE KORUMA BELGESİ
8- SAĞLIK BAKANLIĞI FOSFAT YOKTUR BELGESİ
9- İSO ..OHSAS..22000 )

......ÜYE OLABİLİRSİNİZ. BÜTÜN KONULARDA YARDIMCI OLURUM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…