• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ersağ firmasını daha önce duydunuzmu?????

lbs_3545

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
37
12
88
İzmir
Ersağ firmasını daha önce duydunuzmu?????

Arkadaşlar ersağ firmasını girin internetten araştırın.güvenilir,sağlıklı ve kimyasal içermeyen deterjan ve kozmetik ürünleri satıyor.ürünlerin içinde klor ve fosfat kesinlikle yok......ürünler sağlık amaçlıda kullanılıyor.fiyatları çok uygun konsantre ürünler 1 litre eşittir 4 litre...ürünler denizlide üretiliyor ve yurt dışına ihraç ediliyor.kullananlar çok memnun ürünlerin hepsinde sertifika var(yağ çözücüye güvenilir gıda sertifikası vermişler).eğer ben emin olamadım derseniz istediğiniz yerde tahlil ve analizlerini yaptırabilirsiniz firma bunun garantisini veriyor.....
Artık kimyasallardan uzaklaşma zamanı gelmedimi.kanserlerin en başlıca nedeni kimyasallar olduğunu unutmayalım.....ve aklınızda bulunsun amerika ve avrupa ülkelerinde kimyasal satışı yasaklandı.artık doğla ürünlere yöneliş var sıra bizim ülkemizde inşallah....
Inanın ' ersağ' ın ürünlerini kendim evimde kullanıyorum ve çok memnunum.

Dediğim gibi araştırın internetten.ve sizde bu zincirin halkası olun......
Düşünenler olursa üye olmanız için yardımcı olurum....hem üye olur hemde ürünleri uygun fiyata almış olursunuz....bu arada adım libas

Back