Erotik Fıkralar

E

EU1

Ziyaretçi
Fare öldürüyorum

Alican bir gün babasının odasına girmiş ve bir prezervatif bulmuş dosdoğru babasının yanına gelmiş ve
- Baba bu ne ? diye sormuş. Babası
-Fare öldürüyorum oğlum ben onunla demiş ve Alican bomba lafı sölemiş.
-Peki baba fareleri s.ke s.ke mi öldürüyosun?..

..................................................................................................................................

Sevişirken Konuşurmusunuz?

Hafif mesrep kadina sorarlar:
- "Sevisirken kocanizla konusur musunuz?"
Kadin siritarak cevap verir:

- "Ararsa neden konusmayayim?"

..................................................................................................................................

Geliyorum

Johny annesiyle birlikte banyo yaparken,gögüslerini göstererek sorar;
- "Anne,bunlar nedir?"
Nasil cevaplayacagini bilmeyen annesi, "yarin kahvaltida babana sorarsin" der -unutmasini umud ederek-
Ama johny unutmaz ve ertesi gün kahvaltida babasina sorar, Babasi söyle yanitlar,
- "Onlar balon çocugum, annen öldügü zaman o balonlari sisirecegiz ve annende cennete uçacak".
Birkaç hafta sonra johny'nin babasi eve birkaç saat erken gelir.
Johhny aglayarak babasinin yanina kosar.
- "Baba kos annem ölüyor."
Babasi çocugu sakinlestirmeye çalisirken sorar,
- "Neden annenin öldügünü düsünüyorsun?"
Çocuk aglamaya devam ederken anlatir,
- "Harry Amca annemin balonlarini sisiriyordu, ve annem de söyle bagiriyordu,"
- "Tanrim geliyorum"

Bekaret Kemeri
Sovalyelerin gozupek oldugu eski zamanlarda bu sovalyelerden biri Hacli Seferlerine cikmaya karar verir. Yola cikmadan once kahyayi yanina cagirir:

- Hacli Seferlerine katilacagim. Karimin bekaret kemerini sana veriyorum. Sana guveniyorum. 10 yil icinde donmezsem anahtari kullanabilirsin.

Sovalye bastan asagi donanir, tozlu yollara revan olmadan once donup son bir kez satosuna bakar. Birden kahyanin, bagirarak nefes nefese satodan disari kostugunu gorur:

- Durun! Durun! Majesteleri. Oh, iyi ki size yetisebildim. Yanlis anahtar vermissiniz.

Vay o.....u Çocuğu

Bir rahibe günah çıkartmak için rahibin yanına gidiyor. Rahibe:
-"Benim hayatımda bir erkek var, ama o..... çocuğunun teki" diyor.
Rahip soruyor:
-"Neden ona o.... çocuğu diyorsun?"
-"Çünkü o benim yanağımı okşayıp, beni öpüyor."
Rahip, rahibenin yanağını okşamış ve öpmüş sonra sormuş:
-"Böyle mi?"
-"Evet!"
-"Bu ona o..... çocuğu demeni gerektirmez kızım!
-"Ama o benim elbiselerimi çıkartıp vücudumu da okşayıp öpüyor."
Rahip rahibenin elbiselerini çıkartmış ve bir süre sevişmişler. Sonra rahip yeniden sormuş: -"Böyle mi?"
-"Evet!"
-"Ama bu da ona o..... çocuğu demeni gerektirmez."
-İyi de peder, sonra bir güzel beceriyor beni."
Rahip bunun üstüne rahibeyi beceriyor ve tabii ki soruyor;
-"Böyle mi?"
-"Evet" diyor yeniden rahibe.
Rahip:
-"Bu da ona o..... çocuğu demen için yeterli sebep değil."
Rahibe bu sefer bağırıyor:
-"Ama o AİDS liymiş."
-"Vay Oros.u çocuğu!"

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikiş Makinesi
Adamin biri ölmus ve cehenneme gitmis. Orda bir iblis hostes kendisine etrafi gezdiriyorum. -Burasi dus kabinleri, burasi soyunma odalari, buralar gaz odasi...... diye ikinci kata cikmislar ve adam bir bakmis ki Sharon Stone-a iblisin bir tanesi ayda bir kere igne batiriyor. Hemen yanindaki hostese sormus :
--Bu kari naapmis ki boyle ayda bir kere igne batiriyorsunuzı- Hostes ise :
--Sharon miı Dunya-dayken ayda bir kere zina yapmis. Burda bunun cezasi ayda bir kere igne batirmaktir- demis.
Ucuncu kata cikmislar ki bir de ne gorsun; karisina gunde bir tane igne batiriyorlar. Adam dayanamamis:
--Ulan ******uuu demek beni hergun aldattin haa-. Aklina gelen butun kufurleri saymis. Igneyi batiran iblis ise:
--Kes ulan samatayi ! Dorduncu kata cik da bak anani dikis makinasina bagladik, dakikada 1000 batiyor...

Akrep
Karı koca doktora gitmişler doktor sormuş şikayetiniz nedir çocugumuz olmuyor demişler. doktor karıyı görünce kendinden geçip ben bu hatunu nasıl beceririm diye düşünmeye başlamış. Doktor şöyle bi uzanın hanfendi der ve vajinasına eyilip bakar kocasına dönüp beyfendi karınızın a_ında akrep var der. Adam şaşırır peki doktor bey ne yapcaz doktor sen mali bi sok akrep kafasından yakalar yakalamz çek öldürelim der.adam bi ileri bi geri bi ileri bi geri derken doktor bey gelmiyo der doktor gelmez tabi sen beceremiyosun çekil ben yapıyım der. Doktor başlar. Tuttu bıraktı tuttu bıratkı tuttu bıraktı derken kadının eşi doktorun kulana eyilip :

- Doktor bey attırında bogulsun a*ına koydumun akrebi

.................................................................................................................................

BASTIR
Bir gün bir baba Bastır adındaki çocuğunu bakkala gönderir. Bastır eve geldiğinde babası ile annesi yemeklerini yiyip evden çıkmışlar. Bastır bunların evden gitmesini bahane ederek kız arkadaşını eve çağırmış.
Kız arkadaşı eve geldiğinde Bastır bunu yatağa atmış. Kız da sexe düşkün olduğu için bir şey dememiş. Bunlar dalmış yaparken babası eve gelir.
"Bastırr ! ah ...ah ! Nerdesin. Bastır evladım bastır. "diye bağırmış. Bastır da odadan " Bastırıyorum baba ya. Daha ne kadar bastırayım " demiş.

PAMUK PRENSES

Yedi cuceler ormanda geziyorlarmis. Birden en ondeki cuce pamuk prensesin evini gormus ve bagirmis :

-PAMUK PRENSESIN EVI!

Ardindan sirayla digerleri :

-PAMUK PRENSESIN EVI

-PAMUK PRENSESIN EVI

-PAMUK PRENSESIN EVI

-PAMUK PRENSESIN EVI

-PAMUK PRENSESIN EVI

-PAMUK PRENSESIN EVI

Sonra eve dogru ilerlemisler ve en ondeki demis ki :

-KAPI ACIK, ICERI GIRELIM!

Ardindan digerleri :

Sonra alt katta kimse olmagigi icin yukari cikmaya karar vermisler :

-KIMSE YOK YUKARI CIKALIM!

Ardindan digerleri :

-KIMSE YOK YUKARI CIKALIM

Merdivende en ondeki soyle demis :

-SISSSST SESSIZ OLUN!

Ve ardindan digerleri :

-SISSSST SESSIZ OLUN!

-SISSSST SESSIZ OLUN!

-SISSSST SESSIZ OLUN!

-SISSSST SESSIZ OLUN!

-SISSSST SESSIZ OLUN!

-SISSSST SESSIZ OLUN!

Ust kata gelince ondeki saskinlikla irkilmis :

-AAA! PAMUK PRENSES YIKANIYOR!

Ve ardindan digerleri :

En ondeki yine konusmus :

-SABUNU DUSURDU!

Ve ardindan digerleri :

-SABUNU DUSURDU!

-SABUNU DUSURDU!

-SABUNU DUSURDU!

-SABUNU DUSURDU!

-SABUNU DUSURDU!

-SABUNU DUSURDU!

En ondeki fisildamis :

-EGILDI!

Ve ardindan digerleri :

-EGILDI!

-EGILDI!

-EGILDI!

-EGILDI!

-EGILDI!

-EGILDI!

En ondeki :

-SABUNU ALDI! demis

Ve ardindan digerleri :

-SABUNU ALDI!

-SABUNU ALDI!

-SABUNU ALDI!

-SABUNU ALDI!

-SABUNU ALDI!

-SABUNU ALDI!

En ondeki fisildamis :

-KALKTI!

Ve ardindan digerleri :

-BENIMKIDE ...!

-BENIMKIDE ...!

-BENIMKIDE ...!

-BENIMKIDE ...!

-BENIMKIDE ...!

-BENIMKIDE ...!

...................................................................................................................................

yedi cücelerin kalkışına bayıldım :)
cüce falan demicen bunlara :)))

Ayyyyyyy cücelere bayildim bide şovalyeye ...eminim kellesini giyotine vurdurmuştur....:bbo::mymeka:.....eline saglik canim çok güldümmmmmm:roflol::roflol:

canım hepsı komıktı ellerıne saglıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çok güzeldi ya ayıp mayıp ama komik napalım hehe kaydirigubbakcemile3

çok güldüm valla.çok komik bunlar:))

yedi cüceler süperdi önce sıktı ama sonra iyiydi:roflol:...

bi fıkrada benden:)adamın biri askerden eşine ve annesine fotoğraf gönderiyormuş.belden aşağısının(!)fotoğrafını eşine normal fotoğrafını annesine.Birgün fotoğraflar karışıyor....Eşine gitmes gereken foto annesine gidiyor.Annesi bakıo bakıo ve 'kaç kere dedim şu oğlana saçlarını ortadan ikiye ayırma burnun salatalık gibi çıkıo ortaya.....hehe

Birgün Alican annesi ile yolda giderken iki tane köpeğin çiftleştiğini görür ve annesine sorar * anne bunlar ne yapıyor* anneside *şakalaşıyorlar oğlum şakalaşıyorlar * der annesine dönen alican şöyle der*Şaka maka iyi si...yorlar* der:roflol::roflol:

Banane yaa bende anlatacam bı taneeeee:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Çocugun bırı fark etmıs kı ne zaman annesı evde yok babası hemen baldızı eve cagırıyor.Babayla teyze arabaya bınıyo ve gıdıyolar.Tabı çocuk meraklı!Bıgun arabanın bagajına saklanıyo bı ormanda araba duruyo.Babasıyla teyzesı arasındakıler cocuga anneye sıkayet etmeye deger gelıyo.Eve gıdınce baslıyo annesıne anlatmaya.
-Anneeee babam bugun teyzemle bı ormana gıttı orda babamla teyze baya bı yakındılar vs vs.
Anne hemen cocugun sozunu kesıyo
-Bak oglum aksam yemekde de anlat bunları ben sana eeee dıyınce gerısını de babanın yanında anlatırsın.
Aksam yemekde çocuk baslıyo anlatmaya annesı eeee sonra? dıyor.
Çocuk da
__Aman anne ya hanı babam iş gezısıne gıttıgınde senın amcamla yaptıkların varya ısde onun aynısını yaptılar(!)

X