Erol tavmergen

deniz0683

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
2
0
36
İstanbul
Erol Bey kadar işinde uzman hastalarına bu kadar iyi ve anlayışlı bir doktor tanımadım.
Fakat onun uzmanlığına yanındaki hemşiresi gölge düşürüyor.
Kendimi kötü hissettiğim bir an hemşiresine durumumu anlatmak için aradığımda bağırarak ve kaba bir şekilde beni tersledi.
Bir daha arama demediği kaldı.
Hastalarına bu kadar anlayışlı ve kibar davranan doktora böyle bir hemşire ile çalışmasını çok yadırgadım.
Ayrıca benden kişisel isteklerde de bulunmaya kalktı.
Erol Tavmergen çok iyi bir doktor. Fakat iyi bir hemşire seçememiş.

bu konuyu doktorunla birebir görüşsen hasta olarak isteklerini şikayetlerini doktoruna iletsen daha iyi olur düşüncesindeyim

bende aynen katılıyorum sana hemşiresi konusunda
doktor cok bilgili işinde iyi ok saygı duyuyorum ama hemşiresi çok kaba.
erol bey yogunluktan zaten sıze ilk görüşme dışında cok zaman ayıramıyo.siz gereken acıklamayı ve takıbı hemsıresıyle yapıyosunuz ama kadın cok kaba ve ben anlamıyorum kadını.
herneyse bı tek ben mı boyleyım dıye dusundum ama baskalarıda varmıs.
bısey sorcan kısa kısa cevaplar, sen sormasan acıklama yok.
ben asılama yaptırmıstım tutmadı zaten tutmayacagını ben bılıyodum cunku hipofiz yumurtalıklarda görev yapmıyo.ilaçla adet olhyorum ve yumurtalarım buyuyup çatlamıyo. bunuda erol bey bı ıgneyle sagladı. 18 ve 19 cm ıkı yumurta elde ettık ve sonra yumurta catlatma ıgnesı ve asılama yapıldı. %17 tutma ıhtımalı olan bı durum ama dr senın durumunda olanlarda olumlu sonuclar aldıgımız oldu dıyince bende dedım kı tup bebek oncesı deneyeyım ama olmama ıhtimalının yuksek oldugunu bılıyodum ve nıtekim öyle oldu.
benım onumde benım durumumda olanların genelı tup bebekle hamıle kalmıs oldugu için ben aşılamayı tekrar denemeyecegım. yaza direk tüpbebek deneyecegım.
benım surec böyleydi
siz sonuç aldı ız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…