Erol Büyükburç'un cenazesinde 2 kişi hakkını helal etmedi

bazıları bu ülkenin demokrasiyle idare edildiğini ve hukuk devleti olduğunu unutuyorlar

Yaa olur mu ama yuzde elli istiyor ya rteyi gonulden bagli ya...

Geri kalan yuzde 50nin de nefret ettigini bilmiyorlar ama. Kendi tuttuklari parti basta ya hak hukuk hiiic onemli degil... kendi dusunce sistemlerindeki insanlar rahat yasiyor ya geri kalanlarin yasadigi sorunlar ugradigi haksizliklar hiiic onemli degil.

15 yasinda rte yuzunden olmus bir cocugun annesini yuhalatan rteyi alkisliyor bunlar ve sonra gelip dinden imandan bahsediyorlar.

Hakkini aramak icin sokaga dokulen ve bu bile anayasada bi hak olan kac gencimizi rte siddeti yzuunden topraga veriyoruz onlar da cikmasaydi diyorlar.

Cunku hak hukuk yuzde 50nin hak hukuku. Cunku kendileri gibi dusunmeyenler bu ulkede ozgur yasayamaz. Ortunmeye ozgurluk isterler mini etekliyi kinarlar cunku.

Yok gercekten, herkes istedigi gibi yasayan bir Türkiye istiyorum artik. Kapalisiyla, acigiyla, homoseksueli ile, her dilden ve dinden olan mozaik, karisik ama kalpleri temiz ve dürüst insanlar, huzurlu, mutlu bir sekilde.
Neden insanlari sevmiyoruz ? Neden hepimiz ayni olmak mecburiyetindeyiz ?
Tabiki sanatcilari ve onlar bizden daha marjinaller ? Sanattan hic korkulurmu ?
Heykeltras, ressam, tiyatro, sinema, sair, müzisyen, yani bunlar özgür olmasalar nasil sanatlarini icrat edebilirler ???
Din tabiki olmali ama sadece kalbimizde ve gönüllerimizde olmali, sanatta degil.

adama tam vuracaklar yanındaki "onun omuriliği kırık" diyor ne güldüm dün haberde izleyince....

iste nefretle yonetilen bir halkin durumunum boyle olmasi hic garip degil.

bence de kapalisi acigi homoseksueli transeksueli dindari ateisti sagcisi solcusu turku kurdu birlikte yasamali bu ulkede.

Inancin getirdigi hicbirseye karsi degilim. Ama sen tutup da o inancin getirdikleriyle karsindakini yargilayacak cureti kendinde bulursan burda sen beyninle dusunemiyorsun demektir kardesim.

bu arada allah rahmet eylesin bence saygısızlık yapılmış....
kimsenin hakkı kimsede kalmaz zaten(eğer hakları varsa)
bunu orada dile getirmek çok ayıp...
sonuçta köklü bir sanatçı bir değer tıpkı cem karaca barış manço ahmet kaya gibi

onlar bunu istemezler olivia.. kendi gibi olmayan herkes hedefleridir. ben isterim. ama onlar,asla

önce özgürlük derler,herkese özgürlük.. ama bu değildir istekleri. belli etmemeye çalışırlar ama nede olsa insanız. arada verirler açıklarını. şekil 1.A.

ben ne demişim canlılarıyla yapsana

birde KENDİLERİNCE demişim diimi

yani hangi birine ne diyim bilemedim

haklısın

bunların yaptıkları edepsizlik...

hepimizin hayatında canımızı yakan şeyler oluyor kimi zaman allaha havale ediyoruz kimi zaman hakkım helal değil deyip allahla aramızda kalıyor.yani kendi adıma böyle

hakkı helali bilen insan dinide bilir dinin mutavazılıgını kulun ahlaklı olması gerektiğini kul hakkını neyse onu bilir çıkıp cenaze de bagrılmaması gerektiğini de bilir.

yaptıkları çok çirkin ha biz onu sanatçı olarak tanıyoruz özel hayatında nasıldır bilemeyiz her ne olursa olsun kim olursa olsun cenazeye saygı denen bir şey var ölene saygın yoksa ordaki aileye sagyı duy ha onada yokda ordaki insanlara karşı saygılı ol...

saygıyı bilmeyen insansa böyle saygısızlık edip kendi krakterini de gösterir millete

ayrıca cihad nedir ya...tamam sende demişin ama kullandığın kelimeler ilginç olmuş

cihadın anlamı bambaşkadır.

ve nedense bu cihad kelimesi bana hep şu kendilerini islamın kurtarıcı sayıp milleti kesip öldüren dinle ilgileri olmayan örgütleri hatırlatır.

Rte ne kadar alakasız bir örnek olmuş..Bahçelerde kereviz gel bize bazı bazı.

Biri doğrusuyla yanlışıyla bir sanatçı, diğeri malumunuz.

Devlet terörü uzun yıllardan sonra ülkeye sokuldu..Çocuklar katledildi. Failleri aşikar
Yolsuzluk, hırsızlık, adaletsizlik, hukuksuzluk, ülke lokomotiflerinin parsel parsel satılması, ayrıştırma, ötekileştirme, bölücülük diye uzar gider liste.

Ha ama durun, marmara yapıldı, yol yapıldı, başı açık bir kadın olarak bizzat eylemlerine katıldığım baş örtüsü 13 yıldan sonra serbest bırakıldı değil mi?

Bakış açılarınızın sığ sulardan derin sulara gitmesi dileğiyle..

Uzun lafın kısası, rte çok yanlış örnek olmuş azizim..
Ona hakkını etmeyecek zibilyon tane vatandaş var bu ülkede..Hepimizin hakkı üzerinde zira.

Son düzenleme:

ne işiniz var orada o zaman,adamın üzerinde ne hakkınız var ki helal etmiyorsunuz.

Bu yoruma aynen katılıyorum

erol büyükburç şarkıcı sanatçı milletin onun üzerinde ne hakkı olabilir ki

beğenen dinler beğenmeyen dinlemez olur biter

sanki milleten aldığı vergilerle saray yaptı faturalarını ödetiyor da rte la bir tutuluyor

bu milletin birinin üzerinde hakkı varsa rte birinci sırda gelir tabi ki

ve haklı olarak istemeyen hakkını helal etmez

konu yine dönmüş dolaşmış CUMHURBAŞKANIMIZA gelmiş...

bilmem ama bi gülesim geldi

senin ^^CUMHURBAŞKANIN^^dönüp dolaşıp halka yalan söylemse otursa 1000 odalı evinde artık başnakanın konumda olmadığını hatırlayıp ülkeyi yönetmesi daha bir iyi olucak ama olmuyor duramıyor o durmayınca biz hiç duramıyoruz.

ne derler bilirmisin yada annem böyle der

ön teker nere giderse arka teker de oraya gider

öndekiler konuşursa olur olmadık şekilde arkadakilerin de bir çift sözü olur...

Sevim Tanürek in aileside erdoğana hakkını helal etmeyecek. kaldırumda duran kadını biçti oğlu. ve ehliyetsizdi.
değil mi apar topar her şeyi nasıl da yoluna koydular
dikkatimi çekiyor da burak erdoğan hiç bir zaman ailesinin yanında değil.nedeni bu elim kaza olabilir mi

İlk sayfayı zahmet edip bir okursanız lafı kimin getirdiğini görürsünüz.
"cumhurbaşkanınızla " Erol büyükburç kel alaka tabii ki....Biz de onu diyoruz.

bir de büyük harflerle basa basa cumhurbaşkanım diyor...

ne alaka hem kendileri ortaya sürüyor konuda başka bir yöne gidiyor sanki konunun içine biz rte katmışız gibi her yere nane yapıyorlar.

gelde kızma...

ah ahhh umarım gözünüz bir gün açılırda neyse susayım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…