- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
yaa ben görmedimL lamelifAmine
Ya böyle bir şey olabilir mi soruyorlar adamlara sizi kim gönderdi diye 'allah gönderdi' diyorlar.İyi yırtmışlar benim yakınım olsa linçten kurtulamazdı,orada iki artist şov yapacak diye cenaze mi bölünsün.
canlı olanlaramı yapılmasını savunuyorsun şimdide. neyse ya.yaa ben görmedim
onu
mesajlarım neden anlaşılmıyor bilmiyorum ki
bende diyorum ki bunu canlı olanlara yapsalar ya
yaa ben görmedim
onu
mesajlarım neden anlaşılmıyor bilmiyorum ki
bende diyorum ki bunu canlı olanlara yapsalar ya
canlı olanlaramı yapılmasını savunuyorsun şimdide. neyse ya.
öncelikle ALLAH cc rahmetiyle muamele etsin duam ile başlıyorum
ALLAH geçinden versin
RTE vefat etse sadece burdan en az 10 kişi gider hakkımı helal etmiyorum demeye
neden saldırmak yerine dertleri usulen öğrenilmedi
kendilerince cihad etmişler
ancak sonuçta ölmüş gitmiş
madem cihad edeceksin be kardeşim
canlılarıyla etsene
Hayir efendim canlilariylada edemez. Sene 2015 laik, Türk Cumhuriyetinde yasadiginizi hatirlatmak isterim.öncelikle ALLAH cc rahmetiyle muamele etsin duam ile başlıyorum
ALLAH geçinden versin
RTE vefat etse sadece burdan en az 10 kişi gider hakkımı helal etmiyorum demeye
neden saldırmak yerine dertleri usulen öğrenilmedi
kendilerince cihad etmişler
ancak sonuçta ölmüş gitmiş
madem cihad edeceksin be kardeşim
canlılarıyla etsene
Biz 1000 sene önce yasam tarzini yasayan insanlari tas devrinden oldugu icin bu yillara aktarmamiz hele hele anlamamiz imkansiz.orda amaçlarının ne olduğunu derinlemesine anlamak lazım
Herkes kendi ahlakiyla, serefiyle, edebiyle Yasar, kimse kimsenin namus bekcisi degildir. Herkes özgürdür. Herkes kendi bacagindan asilir, senmi bize müslümanligi ögreteceksin ?bu yiğitliklerini orda değilde keşke gerçekten ahlakı bozan ve hali hazırda abuduk gubudik kliblerle insanı hayatı ahlakı yozlaştıran sanatçı bozuntularına yapsalardı
ben ne demişim canlılarıyla yapsanabunun neresi cihat basbaya saygısızlık dikkat çekmek...
hakkını helal etmiyeceksen etme gelikpe onca insanın içinde çocukları var sevdikleri var onaların yanında bağırıp daha çok üzmek ne demek oluyor.
resmen dikkat çekmekti amaçlarına ulaştılar.ayrıca cihad edicek ne var.varsa hesabınız yaşıyorken yapın cenazeyi bile Show amaçlı kullanmaktan başka bir şey degil
Hayir efendim canlilariylada edemez. Sene 2015 laik, Türk Cumhuriyetinde yasadiginizi hatirlatmak isterim.
Biz 1000 sene önce yasam tarzini yasayan insanlari tas devrinden oldugu icin bu yillara aktarmamiz hele hele anlamamiz imkansiz.
Herkes kendi ahlakiyla, serefiyle, edebiyle Yasar, kimse kimsenin namus bekcisi degildir. Herkes özgürdür. Herkes kendi bacagindan asilir, senmi bize müslümanligi ögreteceksin ?
Neyse Allah rahmet eylesin, dilerim sanatcilarimiz hep böyle, modern, cagdas, acik fikirli ve bize sanatlariyla, kültürleriyle, hayat bakislariyla hep böyle örnek olurlar.
Hayir efendim canlilariylada edemez. Sene 2015 laik, Türk Cumhuriyetinde yasadiginizi hatirlatmak isterim.
Biz 1000 sene önce yasam tarzini yasayan insanlari tas devrinden oldugu icin bu yillara aktarmamiz hele hele anlamamiz imkansiz.
Herkes kendi ahlakiyla, serefiyle, edebiyle Yasar, kimse kimsenin namus bekcisi degildir. Herkes özgürdür. Herkes kendi bacagindan asilir, senmi bize müslümanligi ögreteceksin ?
Neyse Allah rahmet eylesin, dilerim sanatcilarimiz hep böyle, modern, cagdas, acik fikirli ve bize sanatlariyla, kültürleriyle, hayat bakislariyla hep böyle örnek olurlar.
bazıları bu ülkenin demokrasiyle idare edildiğini ve hukuk devleti olduğunu unutuyorlarLaik sozu alerji yapiyor bazilarina kullanma sevgili arkadasim ...