Erol Büyükburç'un cenazesinde 2 kişi hakkını helal etmedi

yaa ben görmedim
onu

mesajlarım neden anlaşılmıyor bilmiyorum ki

bende diyorum ki bunu canlı olanlara yapsalar ya

bunlar gençliğimizi yozlaştırdı, bunların açtığı yolda gençliğimiz ne hale geldi demiş, ne hale geldi ki? bi başka sevgiliyi sevemem sevemem şarkısı mı bozdu gençliği mesela, şov yapmaya gelmişler işte, hani ölünün arkasından kötü konuşulmazdı?

bi de merak ettiğim bişey var imamlar hakkını helal ediyomusun diyorlar ya, bu farzmıdır denmek zorunda mı, geçende bi ünlünün cenazesinde vardı yine helal etmiyorum bana borcu vardı diyen, hoppp kameralar ona çevrildi tabii

adam zaten batı hayranı elvis presley idolü siz niye geldiniz ki cenazeye
hep bir reklam iphoneları da vardır bunların en 6 sından
ya bunların cihatı ancak sosyal ağdan olur

yapmacık dindarlar

ne gerek var ki
cenazeler ve mezarlar ınsanların ölümü hatırlaması ve ibret almaları içindir..
ölenlerin işine yaramaz..

Gençin görüntüsü şu kafa kesen şalvarlı cübbeli sakallı , işidcilere benziyor , yobaz bunlar çoğalıyor ve ülke lçin tehdit oluşturuyor

bunun neresi cihat basbaya saygısızlık dikkat çekmek...

hakkını helal etmiyeceksen etme gelikpe onca insanın içinde çocukları var sevdikleri var onaların yanında bağırıp daha çok üzmek ne demek oluyor.

resmen dikkat çekmekti amaçlarına ulaştılar.ayrıca cihad edicek ne var.varsa hesabınız yaşıyorken yapın cenazeyi bile Show amaçlı kullanmaktan başka bir şey degil

Haber başlığını görünce sanatçının alacaklıları var da onlar helal etmiyorum dediler sandım.
Şov yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Hayir efendim canlilariylada edemez. Sene 2015 laik, Türk Cumhuriyetinde yasadiginizi hatirlatmak isterim.
orda amaçlarının ne olduğunu derinlemesine anlamak lazım
Biz 1000 sene önce yasam tarzini yasayan insanlari tas devrinden oldugu icin bu yillara aktarmamiz hele hele anlamamiz imkansiz.
bu yiğitliklerini orda değilde keşke gerçekten ahlakı bozan ve hali hazırda abuduk gubudik kliblerle insanı hayatı ahlakı yozlaştıran sanatçı bozuntularına yapsalardı
Herkes kendi ahlakiyla, serefiyle, edebiyle Yasar, kimse kimsenin namus bekcisi degildir. Herkes özgürdür. Herkes kendi bacagindan asilir, senmi bize müslümanligi ögreteceksin ?
Neyse Allah rahmet eylesin, dilerim sanatcilarimiz hep böyle, modern, cagdas, acik fikirli ve bize sanatlariyla, kültürleriyle, hayat bakislariyla hep böyle örnek olurlar.

ben ne demişim canlılarıyla yapsana

birde KENDİLERİNCE demişim diimi

yani hangi birine ne diyim bilemedim

haklısın

Laik sozu alerji yapiyor bazilarina kullanma sevgili arkadasim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…