ne derdi ya, ölmüş insanın cenazesinde adama kalkıp hakaret etmişler. açtığı yolda ne varmış ,o adamın.öncelikle ALLAH cc rahmetiyle muamele etsin duam ile başlıyorum
ALLAH geçinden versin
RTE vefat etse sadece burdan en az 10 kişi gider hakkımı helal etmiyorum demeye
neden saldırmak yerine dertleri usulen öğrenilmedi
kendilerince cihad etmişler
ancak sonuçta ölmüş gitmiş
madem cihad edeceksin be kardeşim
canlılarıyla etsene
hayda neyi savundum ben bene derdi ya, ölmüş insanın cenazesinde adama kalkıp hakaret etmişler. açtığı yolda ne varmış adamın. terbiyesizliği,iğrençliğide savunuyorsunuz ya pes
sen daha iyi bilirsinhayda neyi savundum ben be
benim bir yakınıma bunu yapacak var ya elimden alamazlardı o 2 edepsizide.L lamelifAmine
Ya böyle bir şey olabilir mi soruyorlar adamlara sizi kim gönderdi diye 'allah gönderdi' diyorlar.İyi yırtmışlar benim yakınım olsa linçten kurtulamazdı,orada iki artist şov yapacak diye cenaze mi bölünsün.
benim bir yakımıma bunu ytv ya elimden alamazlardı o 2 edepsizide. cihad etmişlermiş klafa bak lafa
ya Allah a inancım tam olmasa boyle densizler yuzunden dinden soğurum heralde. Bu nasıl bi anlayıştır..Bir de o kadar eminlerki 'Allah gönderdi' demişler.Ölüye çok büyük saygısızlık.
bu nasul anlayıştır şunu geçtim bu nasıl savunulur. inanamıyorum ya.ya Allah a inancım tam olmasa boyle densizler yuzunden dinden soğurum heralde. Bu nasıl bi anlayıştır..
sen daha iyi bilirsin
haklısın,o daha beterbu nasul anlayıştır şunu geçtim bu nasıl savunulur. inanamıyorum ya.
ne diyorsun sen ya. çıkardın sonunda gerçek yüzünü değilmioky kendilerin-ce cihad yapmışlar dedim
cihadın sözcük anlamı :savaş
zamanımızda ise nefisle cihad
şimdi hak helal edip etmemek kendilerine kalmış
bu beni ilgilendirmez
orda amaçlarının ne olduğunu derinlemesine anlamak lazım
şahsım adına
bu yiğitliklerini orda değilde keşke gerçekten ahlakı bozan ve hali hazırda abuduk gubudik kliblerle insanı hayatı ahlakı yozlaştıran sanatçı bozuntularına yapsalardı
ölenden şeytan dahi bağını koparırmış
bu yaptıklarının kime ne faydası oldu
ordaki ve ortalıkta ki sanatçılar yollarından vazmı geçti koca bi hayır malesef
açıcası zaten samimi gelmedi bana
hee sen ret için dediysen yalan mı ama
ay neymiş gerçek yüzüm benmi anlatamıyorum senmi anlamıyorsunne diyorsun sen ya. çıkardın sonunda gerçek yüzünü değilmi