• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ermiş aktar' a gidipde uyguladığınız kürleri paylaşalım arkadaşlar

mucizem41

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
128
14
298
38
selam arkdadaşlar 26 yaşındayım ben 6-7 senedir edir pko luyum son zamnalrda iyice nüksetti diyebilirim triglisridim kolestrol değerlerim kötü bide 1 senedir inisülin direnci çıktı kilo aldırıyor ve verdirmiyor 5 senedir evliyim 2 sene önce iğne ve ilaç tedavisiyle hamile kaldım ama 1 aylıkken düşük oldu moralim çok bozuldu ve bebek olayını geçici olarak kapattım ve üstüne yine kilo aldım şimdi kolestrol ilacı kullanyrm bırakınca yine yükseliyor ve inisülün direnci içinde ilaç kullanıyorum diyet ve sporla nalet bir hastalığı halta etmeye çalışıyorum .
şimdi konumuza gelirsek geçen gün üsküdar da ermiş aktara gittim bı sorunlarımı anlattım hayat iksiri ve bana kist çayı verdi önceden kullanan arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız şuan kullanıyorm 3. günüm şifa Allah tan inşallah bitkiler tedavi eder ilaçlarla nereye kadar .

selam arkadaşlar hiç bunları kullanan yokmu 13 gündür kullanıyorum bakalım şuan bi değişiklik iyi yada kötü bişey yok hissetmiyorum ama zamanla ben deneyimlerimi paylaşacağım konuya bakan arkadaşlarada yardımcı olur belki

birçok kişi okumuş ama cevap yazan yok ben bu kürlerden hiç fayda göremedim 2kere kullandım tabi bünya meselesi yinede kullanacak olan varsa boşuna vakit ve para kaybetmesin derim ben bi çare olur Allahın izniyle dedim ve kullandım ama olmadı

Back