gürcüler için neden dedi peki.bu sekilde demesi iyi olan ermenileride kizdirmis olabilir..ama ondan once muhalefet var zaten...
Ermeni soykirimini zorla kabul ettirmeye calisiyorlar Turkiyeye, maddi manevi tazminat koparmak icin
Avrupada bazi ulkeler Ermeni soykirimini kabul etmeyen politikacilari bile afaroz etti is yerlerine bile alirken once ermeni soykirimini taniyormusun diye sordular..hemde Turklere kabul ediyorsan bizdensin..biliyorlar cunku cogu Turkun milliyetci oldugunu bunlari dusununce evet basbakanimiza Ermeni demek bir hakarettir
gürcüler için neden dedi peki.
yani. o yüzden diyorum ya. gürcülere bunu diyorsa aynı mantaliteyle ermenilerede diyordur.onu bilemem canim, her dedigini hakli cikarak degilim...ama ermeniler icin olan aciklamayi yaptim...
yani. o yüzden diyorum ya. gürcülere bunu diyorsa aynı mantaliteyle ermenilerede diyordur.
bak dostumun sevgilisi ermeni. adamla akp yüzünden arkadaşımda ben de devamlı bir tarttışma içindeyiz. öyle böyle değil. inanılmaz akpli. şimdi ben bunu adama desem ki artık duymuştur bu söylemi hoş, bizim yüzümüze nasıl bakacak.
ama diyeceğim ben. buyur diyeceğim dikran,o çok koruduğun erdoğan
bak ermenistanla burda yaşayan ermeni vatandaşlarımızı bir tutamayız. onlar artık bizim vatandaşımız. Ama ermeniiler yinede. kanları kökleri ermenicanim benim senin tanidigin bir istisna…gundemden haberi varsa zaten soykirim iddialari yuzunden limoni oldugumuzu biliyordur..ee tum dunyanin bize karsi oldugunuda biliyordur bu yuzden….yani bu durumda dedigim gibi Erdoganin Ermeni olduguna dair iddialara boyle bir yanit vermesini garipsemedim.
Yani adamlar tum Avrupayi karsimiza dikmisler, birde Ermeni dediler diye ovunecekmiydi??? Birde yani Turksen neden baska bir kimlikle anilasin???
Hem atamiz ne demis: “Ne Mutlu Turkum Diyene”…kiymetini bilsek Turk oldugumuz icin gurur duymaliyiz..
benimde. insanım kardeşim. sadece insan. ırkım önemlimi'Sabah Ermeni uyandım Öğle yemeğinde Laz oldum İkindide Rum Akşam yemeğinde Kürt Yatarken hala insandım'
Favorim bu oldu
bak ermenistanla burda yaşayan ermeni vatandaşlarımızı bir tutamayız. onlar artık bizim vatandaşımız. Ama ermeniiler yinede. kanları kökleri ermeni
düşün,sen yurt dışındasın. ailen yüzyıllardır o ülkede yaşıyor. türksün. ama artık o ülkedw dedelerin ataların yaşamış. kökenin inancın farklı ama.orada dedelerin askere gitmiş çocuklarında öyle vs. artık o ülkeye ait olmuşsun. tıpkı buraki ermeniler gibi.
şimdi bir çıkıp o ülkeden biri,deseki affedersin en çirkini türk bile dediler bana.
üzülmezmisin.hakaret olarak görmezmisin.
ha yok normal dersen diyemem bir şey.
tabiiki türksün. onlarda ermeni. sen nasıl diyorsan ben türküm diye onlarda köklerinden gurur duyuyorlar. ama bir başbakan affedersin en çirkini ermeni dediler dediğinde bu ülkede askerlikk yapmış gerektiğinde güneydoğudada savaşmış gayrimüslim vatandaşlarımızın ruh halinide düşün. geçmişte yaşanılanı hatırlamak sadece acı verir. soykırım falan. bu politikacıların işi. ben sıradan bir ermeni vatandaşının hissini söylemyee çalışıyorum. ki bu kkda tanıdığım çokta sevdiğim ermeni arkadaşımın yerine koyuyorum kendimi.ermenistanla ulkemiz vatandaslarini tabiiki bir tutmuyorum…ama sonucta insaninda bir gecmisi var inkar edemez…gundemdende illaki haberleri vardir..mantikli dusunulse neden boyle dedigini zaten anlar diye umit ediyorum.
canim sen cogu yurt disindaki gurbetcileri ordaki yerli halkin cok benimsedigini mi saniyorsun?? Eger oyle olsaydi is basvurularinda dahi sadece insanin ismine bakip red gelmezdi…Turkleri ayirmadiklarini mi dusunuyorsun??? Oyle dusunuyorsan yanlis dusunuyorsun..azinliksan her yerde vardir bu ayrimcilik…kaldiki yurt disinda veya yurt icinde nerde olursam olayim..ben Turkum..baska bir kimlikle anilmak istemem.
Yabanci politikacilar neler neler soyluyorlar bazilarini duysan aklin sasar…Turkler ve muslumanlar hakkinda tabii…
tabiiki türksün. onlarda ermeni. sen nasıl diyorsan ben türküm diye onlarda köklerinden gurur duyuyorlar. ama bir başbakan affedersin en çirkini ermeni dediler dediğinde bu ülkede askerlikk yapmış gerektiğinde güneydoğudada savaşmış gayrimüslim vatandaşlarımızın ruh halinide düşün. geçmişte yaşanılanı hatırlamak sadece acı verir. soykırım falan. bu politikacıların işi. ben sıradan bir ermeni vatandaşının hissini söylemyee çalışıyorum. ki bu kkda tanıdığım çokta sevdiğim ermeni arkadaşımın yerine koyuyorum kendimi.
ve evet onun yüzüne bakamıyotum bu duygularla
bana ırkçılık geliyor işte. alevisi,kürdü,çerkesi,rumu,ermenisi lazı.ermenilerle genel durumumuz belli dedigim gibi bu yuzden ben yanlis bulmuyorum boyle soylemesini..belki biraz daha yumusak bir sekilde soyleyebilirdi (Turkiyedeki ermenileri dusunerek) o ayri..
o ermeni arkadaslar uzerlerine alinmayacaklar o zaman cunku neden boyle dedigini ben anliyorum onlarinda anlamasi gerek
aslinda canim bu isin polemigi bile olmaz ben hak veriyorum boyle soylemesine sen vermiyorsun..hepsi bu kadar aslinda.
bana ırkçılık geliyor işte. alevisi,kürdü,çerkesi,rumu,ermenisi lazı.
ayırımı sevmiyorum. bu konulara çok duyarlıyıoım sanırım. erdoğanın bu sözü beni gerçekten çok üzdü.
ama yanlış işte. sıradan bir yahudi o çocukları öldürmediki. onu öldüren israil. onlarda bundan hoşnut değil. şimdi benim ülkem gidip birr yeri haksızca bombalasa çocukla ölse bunun suçlusu ben değilimki. aynı o hesap.ozellikle ermeni arkadaslarin oldugu icin daha duyarlisin belkide…mesela bende iyi bir yahudi gordugumde bazen dusundugum seyler icin pisman oluyorum…ama gozumun onune olen masum yavrular gelince soylediklerimde dusunduklerimde ne kadar hakli oldugumu goruyorum…ha iyi olanlara gene lafim yok..ama sirf bu yuzden hepimiz yahudiyiz demem yani…irkimdan cok sukur memnunum…
ama yanlış işte. sıradan bir yahudi o çocukları öldürmediki. onu öldüren israil. onlarda bundan hoşnut değil. şimdi benim ülkem gidip birr yeri haksızca bombalasa çocukla ölse bunun suçlusu ben değilimki. aynı o hesap.
ben buradaki musevileri kasteddim. israili değil.ben sana ne diyorum?? iyi olana lafimiz yok diyorum...ama simdi israil demeyipte kotu israil iyi israil diye ayirip ....kotu isral cocuklari olduruyor ayrimimi yapalim?? ben senin hassasiyetini anladim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?