Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkin Önsalı önerir misiniz burun estetiği ve yüze yağ enjeksiyonu
Merhabalar burun estetiği ve yüze yağ enjeksiyonu İçin doktor araştırıyorum Dr.Erkan Önsal’ı bilen var mı önerir misiniz başka doktor önerilerine de açığım özellikle yüze yağ enjeksiyonu için güvenilir doktor arıyorum
Merhabalar burun estetiği ve yüze yağ enjeksiyonu İçin doktor araştırıyorum Dr.Erkan Önsal’ı bilen var mı önerir misiniz başka doktor önerilerine de açığım özellikle yüze yağ enjeksiyonu için güvenilir doktor arıyorum
Merhaba canım ben Mayıs ayında Çiğli ekol hastanesinde uzman doktor Murat Uygur a oldum çok memnunum çok iyi güleryüzlü ilgili bir doktor eli becerikli özellikle burun deliklerimin asimetrik olmasından korkuyordum ama bu doktor bu işin en iyisi tavsiye ederim canım her sabah burnuma bakıp mutlu oluyorum Birde bu doktorun ikiz kardeşi var Fatih Uygur ona da bakabilirsin o estetik cerrahi uzmanı dudak dolgusu yaptırdım harika oldu