• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken yumurtlayanlar

PINAR45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
3.222
4.516
248
Merhabaha kk uyeleri aranızda erken yumurtladıgını or: adet bitiminden hemen sonra adetin basından on gune kadar yumurtlaması olanlar varmi ve nasıl teshis ettiniz yumurtlama takibi ovulasyon testi vs. Yazararak bna yardımcı olursaniz çokk sewinirimm :14:

Merhaba bende bu ay ilk kez erken yumurtladim.adetim 4gun surdu ve 9cu gunu yumurtlama aki geldi kasiklarimda agti oldu.o gunleri degerlendirdik.adetime 8gun var.ara ara kasik batmalari agrilarm oliyor.insallah bebek vardir.test yapmak istemiyorum daha erken diye.

Merhabaha kk uyeleri aranızda erken yumurtladıgını or: adet bitiminden hemen sonra adetin basından on gune kadar yumurtlaması olanlar varmi ve nasıl teshis ettiniz yumurtlama takibi ovulasyon testi vs. Yazararak bna yardımcı olursaniz çokk sewinirimm :KK14:
merhaba çok uzun zaman olmuş yazalı ama adetinin kaçıncı gününde yumurtlama yaşadın ve suanki gebeliğin bu erken yumurtlamadan mı oldu :)

on birinci gun yumurtladım şoyle soyleyim sagdan yumurtlayınca onbir soldan yumurtlayınca onuçuncu gun yumurtlama oluyor
bende 10 yada 11. gun yumurtladım peki kaç gun sonra test yaptın acaba 1 hafta geçti yumurtlamadan sonra :)ve belirtilerin neydi canım ?

Son düzenleme:
yumurtlamadan sonra onuncu gun yaptım testi ve çok silik çıkmıştı baksan negatif gbi işiga tutunca gozukuyordu sen yumurtlana testimi kullanıysun
hımm anladım, hayır ben yumurtlamayı gelen akıntıdan anladım 3 yaşında oğlum var onada o şekilde hamile kalmıştım

Bu klomen kullandim bu ay 14 gunde dr cagirdi bni.10 gun ve 11.gun yumurtlama akintisi gldi.catlamismi oluyo yumurtalar.sali gidicem.daha cat.ignesi fln verckti.

şimdi tekrarmi hamile klmk istiyorsun ilj denemenmi bnm de uç yasında oglum var
ben 7 ay evvel 2 aylık bebeğimi kaybettim şimdide hamile kalırmıyım düşüncesi sardı açıkçası korkuyorum aynı şeyi yasarmıyım diye ondada erken yumurtlamıştım sadece 1 gun birliktelik olmuştu olursa bebiş çok sevirim ama insan korkuyor yine kaybederim diye :/

ben 7 ay evvel 2 aylık bebeğimi kaybettim şimdide hamile kalırmıyım düşüncesi sardı açıkçası korkuyorum aynı şeyi yasarmıyım diye ondada erken yumurtlamıştım sadece 1 gun birliktelik olmuştu olursa bebiş çok sevirim ama insan korkuyor yine kaybederim diye :/
oyle duşunme ya bir kez duşuk yaptın die hep yapack degilsin ya . İyi duşun iyi olsun saglıklı olsaydı zaten tutunur birakmzdı seni duşuklerin çogu sagliksz embriyolardan kaynaklaniyor hayırlısı nasılsa oyle olsun bir ihtimal oluyor denk geliyor işte vir oglun varmiş saglikla dogmş buyumş korkma sagliklı çocukların olur dogar inş ztn ustnden yedi ay geçmiş bi kaç aya kalırsın bnce sıkma canini

Bu klomen kullandim bu ay 14 gunde dr cagirdi bni.10 gun ve 11.gun yumurtlama akintisi gldi.catlamismi oluyo yumurtalar.sali gidicem.daha cat.ignesi fln verckti.
geç çagırmış klomen kullandıysan daha erkn çatlayabilir yumurtan

Back