Gebeliğe Hazırlık erken yumurtlamada bat değişir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fit mutlu anne

Bşlngç-87.40🥺Hedef-65💥💃
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
27.720
82.185
598
30
Kızlar sat 22 eylül bu ay adet bitiminde (27 eylül) akıntı başladı ve sol kasık ağrısı ben de 27 29 30 eylülü değerlendirdim 3 ekimde seffaf uzayan yoğun akıntı gördüm o günü ve 4 ekimi 7 ekimi de değerlendirdik bnm tahminime gore 17 ekim adet günüm olmasi gerek ama standart takvime göre 21 ekim bugün göğüs hassasiyeti başladı değerlendirdgim günleri de hesaba katarsak dollenme gerçekleşmisse ne zmn belli olur idrarda sizce

Canım benim de adetten sonra 3. 5. Ve 10.12.13. Günler oldu ilişki .Ama 13. Olan tuttu çünkü ilişkiden 11 -12 gün sonra beta 12 di ve idrarda sadece gölgesi vardı belli belirsiz.Ve 31-32 günde adet görüyorum doktor yumurtan geç çatlamış dedi bebeğim ultrasonda 1hafta geriden geliyor ama batla ilgili inan fikrim yok sende istersen bi 11-12 gün sonra test yaptr

Adet bittikten sonra 13. Gun mu yoksa adet başlangıcında sayinca mi 13uncu gun canim

Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olmaniz gerekir.
Erken yumurtladiysaniz da ayni sekilde 14 gun ekleyip bulabilirsiniz sat tarihini.

Adet bittikten sonra 13. Gun mu yoksa adet başlangıcında sayinca mi 13uncu gun canim
Pardon canım adetle sayınca 13 .günde oldu ama kafam dolu yanlış yazdm hatta en son 18.19. Gün oldu yine adetle sayınca çünkü ben geç yumurtluyorm zaten doktorun dediği gibi geç döllenme ultrasondada çıktı zaten

Ama her halükarda ilişkiden 11-12 gün sonra kanda 12.çıktı idrarda dediğim gibi gölgesi vardı

Nasıl 2 çıktı kız yeni yaptrdığnmı
evet ya ben 8.9gün geçti biliyorum ilişkiden. dün 6 gün geçmiş bilmiyom kimi diyo 6 günde daha yerleşiyo kkimi diyo yükselecek onca silik test beni yanılttı vallaha ağzına mıçtıklarım bari biriniz negatif çıkaydınız

Canim bence daha cok erken vermissin ben mi farkli düşünüyorum bilmiorum bnm tutma ihtimali olan iliskinin uzerinden 5 6 gun gecti ben yaptrmayi dusunmuyorum henuz varsa da cikacagini sanmiyorum cunki bi hafta 10 gun sonra tekrarla derim ben

Aynen kız çok erken yaptrmşsn 6 günde anca yerleşse 10 -11 gün de faln çıkar deli kız

adet gecikmesini bekliycem kuzum
Aynen kız çok erken yaptrmşsn 6 günde anca yerleşse 10 -11 gün de faln çıkar deli kız
he ya önceki anca 12 gün sonra 7 çıktı dur bakak 2den yükselecek mi betacığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…