Kızlaaar , gebelik planlıyorum bugün doktora gittim. Sat 20 hazirandı 24-25 Haziran gibi bitti. Bugün ayın 28 i sabah çamaşırımda şeffaf akıntı vardı yumurtlama akıntısı gibi açıkçası ihtimal vermedim çünkü daha yeni bitti sayılır regl. Ama doktora gittiğimde yumurtlamışsın dedi. Önümüzde ki aylarda yumurta takibi yapalım regl iken gel ama bu ay da gebelik oluşabilir bi iki gün değerlendirdiyseniz dedi. Anlamadığım bu kadar erken yumurta olgunlaşıp çatlayabilir mi ? Yoksa olgunlaşmadan mı çatlıyor acaba. Böyle erken yumurtlayıp gebe kalan var mı aranızda ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken yumurtlama
- Konu Sahibi Bunalimmm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik ovulasyon yumurtlama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
2 gün gecikti. Sabah test yaptım negatif öğlende pembe bi lekelenme yaşadım. Adet belirtilerim var şu an olmayı bekliyorum gibi. Ama inşallah olmamSuan ayni seyleri yasiyoruz gebelik varmi sizde
- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
Yumurtlama erken gordun erken adet olman gerekliydi o gune goremi geciktin takvime göre mi2 gün gecikti. Sabah test yaptım negatif öğlende pembe bi lekelenme yaşadım. Adet belirtilerim var şu an olmayı bekliyorum gibi. Ama inşallah olmam
Yumurtlamaya göre çoktan geçti günümYumurtlama erken gordun erken adet olman gerekliydi o gune goremi geciktin takvime göre mi
- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
Yaa şaştı demekki Ben erken yumurtlama görünce iki üç gün erken oluyorum bu ayda erken bekliyorum acikcasi bakalim nasil olacak. Pembe lekeli yumurta akı kivaminda bi akintiydi benimki yoğun akintiYumurtlamaya göre çoktan geçti günüm
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Benim de sat 29 hazirandi bat ise 29 temmuzdu 16 temmuzda kanamam oldu 17 temuzda hic bisey yoktu simdi ise kan gelmis neden olabilir buYaa şaştı demekki Ben erken yumurtlama görünce iki üç gün erken oluyorum bu ayda erken bekliyorum acikcasi bakalim nasil olacak. Pembe lekeli yumurta akı kivaminda bi akintiydi benimki yoğun akinti
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Test yaptim bu sabah negatifBenim de sat 29 hazirandi bat ise 29 temmuzdu 16 temmuzda kanamam oldu 17 temuzda hic bisey yoktu simdi ise kan gelmis neden olabilir bu
- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
İnsallh ilki yumurtlama ikincisi yerlesmedir. Nasil bi kanama ilki uzun sürdü müBenim de sat 29 hazirandi bat ise 29 temmuzdu 16 temmuzda kanamam oldu 17 temuzda hic bisey yoktu simdi ise kan gelmis neden olabilir bu
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Aslinda ilk once kilodumds gördüm kani sol kasigim cok agrimis batmişti, ihimal vermedim adetime daha var diye çünkü ara ara sol kasigim hep.batiyor gibi oluyordu. Cekiliyodu sanki. Sonra baktim kani gördüm ped taktim pede de cok az bisey gelmiş. Ertesi gun gelmedi. Az oncede afedersiniz iliskiye girdik kilodumu giyerken fark ettim az bisey kanamis esim bile sasirdi noluyo diye.İnsallh ilki yumurtlama ikincisi yerlesmedir. Nasil bi kanama ilki uzun sürdü mü
- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
Rahim agzinda yara varsa oda kanama yapabilir. İnsallah yoktur bikac gun sonra test yapAslinda ilk once kilodumds gördüm kani sol kasigim cok agrimis batmişti, ihimal vermedim adetime daha var diye çünkü ara ara sol kasigim hep.batiyor gibi oluyordu. Cekiliyodu sanki. Sonra baktim kani gördüm ped taktim pede de cok az bisey gelmiş. Ertesi gun gelmedi. Az oncede afedersiniz iliskiye girdik kilodumu giyerken fark ettim az bisey kanamis esim bile sasirdi noluyo diye.
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Yara olsa aciyip kasinmaz mi idrar yaparken iliskiye girerken vsRahim agzinda yara varsa oda kanama yapabilir. İnsallah yoktur bikac gun sonra test yap
- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
Yok canim rahim agzi yarasi farkli oluyor iliski oldukca hafif kanama yapiyorYara olsa aciyip kasinmaz mi idrar yaparken iliskiye girerken vs
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Bilmem hic böyle olmamistim, ilişkiye de oyle sert ve cok girmiyoruz misal. Ve 2 3 gündür girmedik bi az once yaptik ki kanama ondan once olmus suan sag kasigim batiyor gibi oluyorYok canim rahim agzi yarasi farkli oluyor iliski oldukca hafif kanama yapiyor
Tekrar test yaptın mı canım merak ettimYara olsa aciyip kasinmaz mi idrar yaparken iliskiye girerken vs
Ya valla anlamadım belki bu ay iki kez yumurtlama olmuştur Çünkü ovülasyon takibi yapmadım ilk yumurtlama günümüde doktor kontrolüne gittiğimde o farketti. Akıntım hala devam ediyor az az böyle ne yapsam bilemedim test mi yapsam yapmasam beklesem mi adet olur muyum acaba . Kan mı versem bilemedim valla kafam almak bullakYaa şaştı demekki Ben erken yumurtlama görünce iki üç gün erken oluyorum bu ayda erken bekliyorum acikcasi bakalim nasil olacak. Pembe lekeli yumurta akı kivaminda bi akintiydi benimki yoğun akinti
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Suan hastaneye geldim 3. Gun hormon sonuclarima bakti iyi dedi, ama kanamam oldu dedim korktu tamam yat bakayim dedi vajinal ultrason da bakti bisey gözükmüyor dedi. Bende rahim agzi yarasi kist filan bisey var mi dedim bi sorun yok sadece ufak bi kist var o da kanama yapacak kadar ciddi değil dedi 21. Hormon testi istedi kan verdim sonucu bekliyorum 3 bucukta bakalm nolacakTekrar test yaptın mı canım merak ettim
Canım haber ver mutlakaSuan hastaneye geldim 3. Gun hormon sonuclarima bakti iyi dedi, ama kanamam oldu dedim korktu tamam yat bakayim dedi vajinal ultrason da bakti bisey gözükmüyor dedi. Bende rahim agzi yarasi kist filan bisey var mi dedim bi sorun yok sadece ufak bi kist var o da kanama yapacak kadar ciddi değil dedi 21. Hormon testi istedi kan verdim sonucu bekliyorum 3 bucukta bakalm nolacak