Ooo çok değişmiş kürden dolayı mi oluyo bunların hepsi. Allah size de minnoş bebiş nasip eder inşallah yaaİncir kürü yaptım ben 9 gün geç yumurtladım. Bu ay da 5 gün geç yumurtladım. Dengemi bi kaç aya anca toplıycam gibi görünüyor. Daha öncelerinden hiç olmazdı. 15nci gün yumurtlama 29ncu gün adet olurdum bi gün bile şaşmazdı. Geçen ay 38 günde oldum adet.
Bu akşam başlıcam Bende inşallah iyi gelir toparlanirim :)Soğan suyu enfeksiyon için bire bir denemelisiniz
Amin hepimize inşallahOoo çok değişmiş kürden dolayı mi oluyo bunların hepsi. Allah size de minnoş bebiş nasip eder inşallah yaa
Amin hepimize inşallah
Aslında incir kürü yumurtlamayı sağlıyor. Ama yumurtlamasında sıkıntı olmayan biri kullandığında birden fazla yumurta gelişmeye çalışıyor. Haliyle birinin çatlayacak boyuta gelmesi zaman alıyor. Ben 14-15 nci günlerde yumurtlamayı hissettim ama 24nde anca çatladı. Yani kısacası yumurtlamasında sıkıntı olmayan biri kullanmamalı bu kürü. Ben bilinçsizce kullandım düzenimi bozdum.
Ins bu ay tekrar guzel haberleri aliriz canimERken yumurtlama diye bişey var ben adetimin 7 yada 9.günü hamile kaldım sonuç kalbi durdu ama eminim kaldığım günden.Şimdi ovulasyon ile deneyeceğim
Bende hamile kal programında adet gününu ve döngümu yazinca (10 subatta adet oldum 22.%16 23%14 .24.%27 25.%31 26sinda %33 şans gösterdi ovulasyon testini 9.gün yaptım hiç yok gibiydi 13. Gün yaptım iki çizgi belirgin idi ama çok kırmızı değildi 25 .26.27.sinde tekrar yapacağım bu programları indirebilirsinizBende geçen ay gittim ultrasonla bakıldı problem yok dedi. Bu ayda ovulasyon testi 10. Günde gösterdi. Bu zamanlarda denediniz mi çocuk olmadı mi ?napicagimi şaşırdım bende biri bitiyo biri başlıyo Allah bize sabır versin
Canm aynıyız bugünde benim adet baslangıcıyla saydın senn gibi 10.günümdeym ve bugun bende yumurtladm yumurta sıvısından anladım peki sen hamile kaldın mı cnm bana unut olursunSelam kızlar
Ovulasyon testi yaptım ve çift çizgiyi 10.gunumde gördüm. Sonrasında siliklesti. 28 günde bir adet olan biri için yumurtlama erken değil mi ?
Herkes 14_16 aradı yumurtladigini söylüyor
Çok sevindim canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Değer çok güzel ama kimyasal değerle alakalı bi durum değil. 2 günde bir 2 kat artıyor mu diye kontrol ettirmen gerekli.E Efulimm41 Merhaba canım senle geçen ay bu soğan kürü hakkında konuşmuştuk ben bu ay hamile kaldım yani bugün öğrendim net bi şekilde adetime 4 gün varken normal testte öğrendim bugün de adet olmam tarih ve ben kan testi yaptım sonuç 262 sence iyi mi değerim bilgin varsa bi kimyasal yaşamıştım bide
Çok teşekkür ederim Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah canım.Çok sevindim canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Değer çok güzel ama kimyasal değerle alakalı bi durum değil. 2 günde bir 2 kat artıyor mu diye kontrol ettirmen gerekli.
Dün ögrendim canım hamileyim. Soğan suyu yap mutlaka ocak reglim bitince yaptım. Subat ta gebelik olmadı ama yumurtlamam düzen e girdi bu ayda hamile olduğumu öğrendim.Canm aynıyız bugünde benim adet baslangıcıyla saydın senn gibi 10.günümdeym ve bugun bende yumurtladm yumurta sıvısından anladım peki sen hamile kaldın mı cnm bana unut olursun
Canm çok sevndm senn adna bende yeni evliyim daha 2 ayım gecen ay kimyasal oldu o yuzdn dedim bende yumrtladm erken hamilemsn dye üzüldm ya inş benmki tutar soğan suyu kist yapıyor dye duymştm amaDün ögrendim canım hamileyim. Soğan suyu yap mutlaka ocak reglim bitince yaptım. Subat ta gebelik olmadı ama yumurtlamam düzen e girdi bu ayda hamile olduğumu öğrendim.
İnşallah canım.Çok teşekkür ederim Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah canım.
Aynen 2 gün sonra tekrar gidicem inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğim.
Soğan kürü kist yapmaz olanı atar. Bunu söyleyen iftira atmış soğan kürüne :)Canm çok sevndm senn adna bende yeni evliyim daha 2 ayım gecen ay kimyasal oldu o yuzdn dedim bende yumrtladm erken hamilemsn dye üzüldm ya inş benmki tutar soğan suyu kist yapıyor dye duymştm ama
Soğan suyu aksine çok iyi geliyo yapmanı tavsiye ederim. Bende olumsuz bakmıştım ama çok faydalı.Canm çok sevndm senn adna bende yeni evliyim daha 2 ayım gecen ay kimyasal oldu o yuzdn dedim bende yumrtladm erken hamilemsn dye üzüldm ya inş benmki tutar soğan suyu kist yapıyor dye duymştm ama
Canm kistim falan yok çok şükür dr gittiğimde olmadıgını sölemiştim bilmem bir yerde okuyunca bende öle sandm:)Soğan kürü kist yapmaz olanı atar. Bunu söyleyen iftira atmış soğan kürüne :)
Canm olmazsa denerim geçti cnkü:)Soğan suyu aksine çok iyi geliyo yapmanı tavsiye ederim. Bende olumsuz bakmıştım ama çok faydalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?