Erken tabiki 14te olmalıydı. Ama arada olur böyle şeyler bu ay 28 günde adet olmayacaksın demekki. Birini daha duydum bugün 10ncu günde yumurtlayan. Tesadüf.Selam kızlar
Ovulasyon testi yaptım ve çift çizgiyi 10.gunumde gördüm. Sonrasında siliklesti. 28 günde bir adet olan biri için yumurtlama erken değil mi ?
Herkes 14_16 aradı yumurtladigini söylüyor
Bugün ben sormuştum aynı soruyu eğer benden bahsediyorsanız. Diğer hesabımın şifresini unuttum mail adresinide bilmiyorumErken tabiki 14te olmalıydı. Ama arada olur böyle şeyler bu ay 28 günde adet olmayacaksın demekki. Birini daha duydum bugün 10ncu günde yumurtlayan. Tesadüf.
Doktora gittiniz mi acaba ? Ben bugün gittim olmaması gerekiyor aslında ama sorun teşkil etmez dedi. Nasıl bi cevap anlamadım. Daha ilgili bi doktora gidicem yakın zamanda :/Sanırım o bendim bende erken yumurtlama oluo adet bitimi sonrası..
Doktora gittiniz mi acaba ? Ben bugün gittim olmaması gerekiyor aslında ama sorun teşkil etmez dedi. Nasıl bi cevap anlamadım. Daha ilgili bi doktora gidicem yakın zamanda :/
Ben geçen ay gitmiştim ama bunun için değildi doktor sıkıntı yok herşey normal demişti valla bende anlamıyorum ama her ay adet döngum değişiyor öne geliyor yumurtlama da haliyle değişiyor
Bende geçen ay gittim ultrasonla bakıldı problem yok dedi. Bu ayda ovulasyon testi 10. Günde gösterdi. Bu zamanlarda denediniz mi çocuk olmadı mi ?napicagimi şaşırdım bende biri bitiyo biri başlıyo Allah bize sabır versin
Bende de enfeksiyon çıktı. Hafifmis fitil verdiler. Bizde 4 aydır deniyoruz. Ovulasyon testini bu ay kullandım bakalim nolucak. Olmazsa bu ay soğan suyu yapicam. Içim bi temizlensin şiştim walla.Canım 4 aylık evliyim ve 4 aydır Deniyoruz maalesef henüz bişey yok bende hem mantar hemde enfeksiyon çıktı onlarda engel oluo sanırım Allah yardımcımiz olsun
Bende de enfeksiyon çıktı. Hafifmis fitil verdiler. Bizde 4 aydır deniyoruz. Ovulasyon testini bu ay kullandım bakalim nolucak. Olmazsa bu ay soğan suyu yapicam. Içim bi temizlensin şiştim walla.
Aynı konuya niye yazmadın o zamanBugün ben sormuştum aynı soruyu eğer benden bahsediyorsanız. Diğer hesabımın şifresini unuttum mail adresinide bilmiyorumsizde heryerdesiniz maşallah
Benim dediğimin birebir aynısını demiş. Normalde olmaz kür ilaç vb bişey kullanıldığında olur. Ama bi zararı olmaz sadece biraz erken adet olursun. Sende inatlaşma doktor diyor İnan artıkDoktora gittiniz mi acaba ? Ben bugün gittim olmaması gerekiyor aslında ama sorun teşkil etmez dedi. Nasıl bi cevap anlamadım. Daha ilgili bi doktora gidicem yakın zamanda :/
Konu aynı değil mi kızAynı konuya niye yazmadın o zamanneyse başka biri de olabilir bişey demiim :) kafanı takma sıkıntılı bi durum değil. İçin rahat etmiyorsa doktora söyle farklı bişey söylemeyecektir.
Haklısın canım ama stres kadar hamileliği engelleyen bişey yok. Rüyalarında bile bunları görmeye başlarsın bu şekilde. Ben 9 gün geç yumurtladım sen 4 gün erken yumurtladın ama ben bu kadar takmadım :) iyi düşün iyi olsun.Konu aynı değil mi kız
Nerden bulcan şimdi sorduğum soruyu dedim tekrar yazdim
Evhamlı biri olduğumdandir bu sorularım
Stres konusunda haklisin ama tahmin edersin ki düşünmemek imkansız :) kafana koyduğun şeyin hemen olmasını isteyen birini düşünHaklısın canım ama stres kadar hamileliği engelleyen bişey yok. Rüyalarında bile bunları görmeye başlarsın bu şekilde. Ben 9 gün geç yumurtladım sen 4 gün erken yumurtladın ama ben bu kadar takmadım :) iyi düşün iyi olsun.
Ayy insallah ıyi gelir burda okumustum cok o ay hamile kalanlarıBende dün başladım soğan suyuna hatta şimdi içtimfenaa bişey ama mecbur katlanicam 15 gün boyunca içilmesi lazımmış herşeyi temizlio inşallah iyi gelir
Ayy insallah ıyi gelir burda okumustum cok o ay hamile kalanlarıgüzel olsada olmasada içicez mecburuz
Benimde adetime 11-12 gün var başlasam mi bilemedim. Eşimde ya bebek varsa bisey olursa diye korkutuyo .
Bende başlıcam gibi duruyo. Maydonoz suyu buharına oturun diyorlar onu yaptınız mi? Sizin durum baya kötü gibi ?Valla benimde adete 10 gün var ama içiyorum inşallah bişey olmaz
İncir kürü yaptım ben 9 gün geç yumurtladım. Bu ay da 5 gün geç yumurtladım. Dengemi bi kaç aya anca toplıycam gibi görünüyor. Daha öncelerinden hiç olmazdı. 15nci gün yumurtlama 29ncu gün adet olurdum bi gün bile şaşmazdı. Geçen ay 38 günde oldum adet.Stres konusunda haklisin ama tahmin edersin ki düşünmemek imkansız :) kafana koyduğun şeyin hemen olmasını isteyen birini düşün
Burdan başka 3 foruma daha yazdim
Peki ilk defa mi böyle geç yumurtladın?
Bende başlıcam gibi duruyo. Maydonoz suyu buharına oturun diyorlar onu yaptınız mi? Sizin durum baya kötü gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?