• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken Yumurtlama yaşayanlar cevap verebilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HUN KIZI

Dıngıla fıstık taktiği😁
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
427
523
23
Merhaba sevgili anneler ve anne adayları😊

Erken yumurtlama sonrası 14.gün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı.Bata 5 gün var.Benim gibi bunu yaşayıp bat sonrası hamile olduğunu anlayan ya da test yapıp pozitif sonuç alan var mı?
Erken yumurtlama yaşayanlar tecrübelerini paylaşabilir mi rica etsem🙏😊

Merhaba sevgili anneler ve anne adayları😊

Erken yumurtlama sonrası 14.gün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı.Bata 5 gün var.Benim gibi bunu yaşayıp bat sonrası hamile olduğunu anlayan ya da test yapıp pozitif sonuç alan var mı?
Erken yumurtlama yaşayanlar tecrübelerini paylaşabilir mi rica etsem🙏😊
Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama hamile olduğunuzu öğrendiniz mı. Benim de adetten 2 3 gün sonra yumurtlama belirtileri başladı. 1 hafta sonrada göğüslerim ayırmaya başladı. Bir hafta oldu hala göguslerdeki hassasiyet devam ediyor. Anlamadım. Daha önce böyle olmamıştı hiç

Yok kuzum ne yazık ki.Ovülasyonla takip ediyor musun?
Hayır canım. Benim kendimi bildim bileli adet düzensizliğim vardı. Kızımda adet düzenleyici kullanmıştım 3 ay düzenli görmüştüm. 4 ay yeter dedim ilacı bıraktım doktorum izindeydi çünkü bana 3 ay kullan gel demişti. O aynhic beklemiyordum sonra baktım hamileymişim. Tam 1 ay sonra 4 haftalık hamileydim. Sanırım adetten hemen sonra yumurtama olmuş. Tabi ben o zamanlar ovulasyon testlerini falan hic bilmiyorum. 1 ay önce 2. Çocuğu düşünmeye başladık. Genelde adetten 10 15 gün önce yumurtlama akıntısı olur. Bu sefer 2 gün sonra oldu. Ben optimal vermedim ama o günleri değerlendirmistik. Işte 1 hafta sonra da göğüslerim şişti dokununca sızlıyor hala da geçmedi. Daha adetime 4 hafta var. (45 günde bir oluyorum) artık olmazsa gelecek ay yumurtlama testlerini kullanıcam bakalım. Bu arada test yaptim 2 saat sonra falan ikinci çizgi silik çıktı bir kaç kere. Ama 10 dakikadan sonra güvenilir olmadığını biliyorum. Sence yumurtlamadan ne kadar sonra test yapmalıyım. Çok uzun yazdım hakkını helal et🙈

Hayır canım. Benim kendimi bildim bileli adet düzensizliğim vardı. Kızımda adet düzenleyici kullanmıştım 3 ay düzenli görmüştüm. 4 ay yeter dedim ilacı bıraktım doktorum izindeydi çünkü bana 3 ay kullan gel demişti. O aynhic beklemiyordum sonra baktım hamileymişim. Tam 1 ay sonra 4 haftalık hamileydim. Sanırım adetten hemen sonra yumurtama olmuş. Tabi ben o zamanlar ovulasyon testlerini falan hic bilmiyorum. 1 ay önce 2. Çocuğu düşünmeye başladık. Genelde adetten 10 15 gün önce yumurtlama akıntısı olur. Bu sefer 2 gün sonra oldu. Ben optimal vermedim ama o günleri değerlendirmistik. Işte 1 hafta sonra da göğüslerim şişti dokununca sızlıyor hala da geçmedi. Daha adetime 4 hafta var. (45 günde bir oluyorum) artık olmazsa gelecek ay yumurtlama testlerini kullanıcam bakalım. Bu arada test yaptim 2 saat sonra falan ikinci çizgi silik çıktı bir kaç kere. Ama 10 d akikadan sonra güvenilir olmadığını biliyorum. Sence yumurtlamadan ne kadar sonra test yapmalıyım. Çok uzun yazdım hakkını helal et🙈

Estafurullah elbette helâl olsun.O nasıl söz😊Yumurtlamadan sonra en erken 12.günde çıkar bence kuzum.Denemek lâzım.İnşallah hamişsindir😍Beni haberdar et muhakkak😊

Ederim tabiki kuzum olumlu olumsuz mutlaka. Aminn. Inşallah dualarımız kabul olur gelecek aya bebislerimizle takvim açarak gireriz :anneadayı::KK200::anne:

Back