• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN YUMURTLAMA 🤔

En sevdigim mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
926
659
53
Soğan kürü erken yumurtlama yapar mı kızlar, Geçen ay 13 gibi yumurtlamıştım, bugün ayın 5'i🤔🤔 var mı başına gelen, yada bilgisi olan 🙄

Soğan kürünü yaptığım geçen ay çokta erkene kaymamıştı 12-13. Günde olmuştu. Sonraki yani bu ay adetimin 9. Günü oldu. Yumurta takibi yapıyor doktor ordan edinmiştim bilgiyi. Soğan kürüyle alakası var mı bilmiyorum

Ben de 2 aydır yapıyorum soğan kürünü, bir önceki ay 15 iydi geçen ay 13 bu ay 5, belki alakası vardır. Son 3 aydır reglimde en fazla 2 gün geçiyor bu ay tam zamanında oldu. Ondanda olabilir, ayyy kafam karıştı. Yada iki kere mi yumurtlama olacak, kafamda deli sorular 😂😂😂 neyse tşk cevabın için canım💕

Ben de 2 aydır yapıyorum soğan kürünü, bir önceki ay 15 iydi geçen ay 13 bu ay 5, belki alakası vardır. Son 3 aydır reglimde en fazla 2 gün geçiyor bu ay tam zamanında oldu. Ondanda olabilir, ayyy kafam karıştı. Yada iki kere mi yumurtlama olacak, kafamda deli sorular 😂😂😂 neyse tşk cevabın için canım💕
İki kere yumurtlama yaşayan var olabilir :KK66:

Back