Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Soğan kürünü yaptığım geçen ay çokta erkene kaymamıştı 12-13. Günde olmuştu. Sonraki yani bu ay adetimin 9. Günü oldu. Yumurta takibi yapıyor doktor ordan edinmiştim bilgiyi. Soğan kürüyle alakası var mı bilmiyorum
Ben de 2 aydır yapıyorum soğan kürünü, bir önceki ay 15 iydi geçen ay 13 bu ay 5, belki alakası vardır. Son 3 aydır reglimde en fazla 2 gün geçiyor bu ay tam zamanında oldu. Ondanda olabilir, ayyy kafam karıştı. Yada iki kere mi yumurtlama olacak, kafamda deli sorular neyse tşk cevabın için canım
Ben de 2 aydır yapıyorum soğan kürünü, bir önceki ay 15 iydi geçen ay 13 bu ay 5, belki alakası vardır. Son 3 aydır reglimde en fazla 2 gün geçiyor bu ay tam zamanında oldu. Ondanda olabilir, ayyy kafam karıştı. Yada iki kere mi yumurtlama olacak, kafamda deli sorular neyse tşk cevabın için canım