Gebeliğe Hazırlık Erken yumurtlama mı acıl

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Arkadaslar şöyle anlatayım ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ilk adetım 48 gun sonra oldu ve yogun oldu 8 gun surdu ıkıncı adetım 34 gun sonra oldu ve 3 gun yogundu 4 gun leke geldı 5. Gun bıttı ve ben 5. Gunu klomene başladım yanı dun ve bugun uzayan akıntım geldı erken yumurtlama mı oldu acaba

Canım biraz sordugun soruyla alakasız olacak ama bnde 7+1gunluk hamileyim ama sanki düşük korkusu yasiyrm bir tane kizim var sukurler olsun korktuğum içinmi bu duyguya kapiliyrm bilmiyrm ama düşük yaptığını nasıl anladin kanamanmi oldu direk

Canım biraz sordugun soruyla alakasız olacak ama bnde 7+1gunluk hamileyim ama sanki düşük korkusu yasiyrm bir tane kizim var sukurler olsun korktuğum içinmi bu duyguya kapiliyrm bilmiyrm ama düşük yaptığını nasıl anladin kanamanmi oldu direk
Hıc farketmedım 2 hafta boyunca içimde ölü olarak kalmış kontrol de ögrendım benım kese yanında büyük bir kanama alanı vardı keseden de buyuk sebeb o muydu BIlmıyorum inşallah Allahım sıze bagıslar bebeğınızı

Regliden sonra da yumurtlama olblr gayet normal.birsey

Amin canım hepimizinkini insallah kanama alani gebeligi ogrendigindede varmiydi yoksa dusuk yaptigini doktor soyledigindemi gorduler
Hıc farketmedım 2 hafta boyunca içimde ölü olarak kalmış kontrol de ögrendım benım kese yanında büyük bir kanama alanı vardı keseden de buyuk sebeb o muydu BIlmıyorum inşallah Allahım sıze bagıslar bebeğınızı
n

Amin canım hepimizinkini insallah kanama alani gebeligi ogrendigindede varmiydi yoksa dusuk yaptigini doktor soyledigindemi gorduler

n
Yok kese gözüktüğünde de vardı hatta doktor rısklı demıstı progestan vermişti ama olmadı

Back