Anti-Aging erken yaştaki kırışıklıklar kalici midir

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.079
4.167
kizlar ben 23 yasindayim ama cildim ciddî anlamda kırışık. . ozeliklle goz altlarim guldugumde asiri kirisiyor normalde de putur putur kirisik duruyor.. uzun yillardir fondoten kullanıyordum simdide kapatici kullaniyorum gunluk . ama hafif dokulu. hic su icmiyordum gercekten ancak tuzlu vs yersem gunde bir bardak bile icmezdim. ki son zamanlarda vucudum tukenmis gibi gozum acilmiyodu uc gundur gunde 1 bucuk 2 litre icmeye başladım kendimi enerjik hissediyorum psikolojik mi bilmiyorum da.. diadermine super filler kremini kullanıyorum. temizleyici ve fircada kullaniyorum günlük . baska yapabilcegim bisey var mi . bu kirisiklar bu yasta kalici midir buarada baya zayifladim bu da etkili midir ? kiloda almaya çalışıyorum şuan kilo alsam biraz duzelir mi. suyuda sanirim bu yuzden icemiyodum.

buarada su icince cok sık wcye çıkıyorum ictigimden fazlası gidiyo sanki yavas içmeme ragmen. vucudum tutmuyo olabilir mi? genede devam ediyorum icmeye ama

Yedigin seylerle alakali olabilir yuzundeki sislik yaki gozaltindaki...Süt ürünleri cok tuketiyorsan bazi insanlarda goz alti sisligi gibi reaksiyonlari oluyor kolajen kullanmaya baslayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…