• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Erken yaşta saçlarım beyazladı, kendime güvenimi tamamen kaybettim

Fanof

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
1
0
1
35
Merhaba Arkadaslar,
Su an 26 yasindayim. 22 yasimdan bu yana saclarim beyazlamaya basladi. Onceleri bu kadar cok degildi ama son 2 yildir saclarimin %40 i beyaz. Saclarimi boyamayi hic sevmiyorum, zaten cok ince telli ve hemen yipraniyor. Cok kuafore gittim, tabi butcemin yettigine gore ama onlar da saclarimi hep cok kotu renglere boyadilar. Sonunda pes ettim ve kendimi tuttum, 6 ay bekledim boyamadim. Simdi kocam bile bana sacini ne zaman boyucaksin cok beyazlarin cikmis diyor. Insanlar kafama kafama bakiyorlar benle konusurken. O kadar mutsuzum ki sapkasiz disari cikamaz oldum. Evden disari bile cikmak istemiyorum. Bahcelievler tarafinda oturuyorum. Istanbulu cok bilmiyorum ama lutfen bana iyi bir kuafor onerebilir misiniz?

Merhaba Arkadaslar,
Su an 26 yasindayim. 22 yasimdan bu yana saclarim beyazlamaya basladi. Onceleri bu kadar cok degildi ama son 2 yildir saclarimin %40 i beyaz. Saclarimi boyamayi hic sevmiyorum, zaten cok ince telli ve hemen yipraniyor. Cok kuafore gittim, tabi butcemin yettigine gore ama onlar da saclarimi hep cok kotu renglere boyadilar. Sonunda pes ettim ve kendimi tuttum, 6 ay bekledim boyamadim. Simdi kocam bile bana sacini ne zaman boyucaksin cok beyazlarin cikmis diyor. Insanlar kafama kafama bakiyorlar benle konusurken. O kadar mutsuzum ki sapkasiz disari cikamaz oldum. Evden disari bile cikmak istemiyorum. Bahcelievler tarafinda oturuyorum. Istanbulu cok bilmiyorum ama lutfen bana iyi bir kuafor onerebilir misiniz?
benim 14 yaşından beri beyazlık var yaşımda yıllardır boyuyorum canım koyu renge boyat saçların koyu renkse

Saclarin kumral boya hem yakisir gencsin koyu kahve boyarsan sert gösterir beyazlar belli olur cikinca ince telliyse hindistan cevizi yag al bakim yap veya aktarlarda karisik sac bakim yaglari var haftada iki kez bakim yap hem zamanla gurlesir ve guclesir yipranmaz hemde ayda bir boyarsan yag bakımları boyanjn etkisini kirar dogal sac markalarida var organik uygun fiyatli istersen garnier olia amonyaksiz ben paletten deluxe ve palette natural serisindende kullandim gayet guzel yipratmiyor öneririm :)

Benim de liseden beri beyazlarim var genetik yapacak bi sey yok dibim geldikce vs boyuyorum nolacak. Beyazlarla gezme kocan dillendirecek kadar bekleme yani 26 yasindasin 16 degil bakimli ol

Duz dogal renk boya icin kuafore gerek yok ki al evde boyani yap kendi renginde

Beyazınız çoksa kendiniz boyamayı düşünün bence.Habire dibi çıkacak, 3 haftada bir tekrar boyanmak isteyecek çünkü.
Doğru rengi bulduğunuza emin olun.dore-küllü vs ne demek, hangi numara ne anlama geliyor fln öğrenin.2 ton arasında kararsız kalırsanız, açık olanı seçin.
Beyaz kapatmakta 20lik oksidan kullanmak en iyiymiş, bir de yansıma renk ana renge mi ne karıştırılacak, resmen oturun drs çalışır gibi tüm ayrıntıları öğrenin.
Amonyaksız veya organik vs boya yıpranmalarınızı en aza indirbilir.
Saçınız ne renk yazmamışsınız ama beyazlar çıkınca belli olmasın arada kaynasın diye röfle de tercih edebiliyor bayanlar.Röflenin saçınızı boyadan daha fazla yıpratacağını aklınızdan çıkarmayın ama karar verirken.
Bir de şöyle birşey deneyebilirsiniz hazır 6 aydır boyamamışken: grecian 2000 diye bir ürün var, beyazlarınızı zamanla kendi orjinal rebgine döndürüyor.Muadil başka markalar da var ama onların adını hatırlamıyorum.Bu grecian 2000 i annem ve babam kullanmıştı yıllar önce, işe yaradığını gözlerimle gördüm.Losyon kıvamında bir üründü onlarınki, şimdi şampuanı vs si de çıkmış.
Aklıma gelen çözümler bunlar.Düşünür değerlendirir karar verirsiniz.

Back