merhaba güzel ablalarim. bu siteyi yillardir takip ediyorum. artik 18 yasindayim ve cogu seyi kendim ogrendim bu tip yerlerden cunku annemle bu konulari hic konusmayiz. her neyse bir sorum olacak size. ben cook kucuklugumden beri fark etmeden basladı bu genital bolgem sert bir yere degince hosuma gitti sonra bunu bilmeyerek tekrarlamaya basladım ama cocugum yanı yalnız surtunme ya da baskı ile bacak arasına o sekilde yapıyorum ilerisine bir sey sokmaya falan hic gitmedim ayrica camasırımıda cıkarmadan bazen duzensiz olacak sekılde boyle bır gecmisim var sınav senemdi sınav senemde yıne tekrarlamaya basladım falan bunun normal bir sey oldugunun bilincindeyim yanı bu dogamizda var bende kucuklugumden beri asiri istek var sadece benım masturbasyonlarım cok kısa suruyo yanı zaten pek bi sey yaptigim yok ama acaba bu bır sorun mudur yanı arastiridm baya ben erken mi bosalma yasiyprım acaba bu bunun gostergesi olabilir mi ya da sertlık konsuunda sıkıntı yasar mıyım ileride ablalarim benim icin kiymetli de