- 16 Şubat 2021
- 62
- 34
herkese merhabalar, ben 21 yasındayım ve son 1 yıldır göz altımda ve burun kenarım (yanak üstümde) oluşan bir deformasyon var kırışıklık desem daha doğru olur, özellikle yanağımdakiler güldüğümde çok belli oluyor o kadar rahatsız oluyorum ki genetik olduğunu sanmıyorum ailemde hiç bu sekilde bir durum gözlemlemedim üstelik yaşımın çok genc olduğunu dusunuyorum bu kırışıklıklar için cunku bir hayli derin. dermatoloğa gösterdim son carem dolgu yaptırmak cunku aldığım cevapsa -evet kırışıklıklar oluşmuş ama bence dolgu yaptırma..
hiç bir çözüm bir tedavi önerilmedi yada neden oluştuğuna dair bir test ne bileyim hiç bir cevap alamadım malesef
fikri yada bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi baska bir dermatoloğa mı gideyim bunun ilaçla yada kremle bir tedavisi varmıdır?
fotoğrafı bir hayli kırptığım için size bu sekilde gösterebiliyorum kusura bakmayın fotoğrafın tam halinde çok daha belli oluyor
hiç bir çözüm bir tedavi önerilmedi yada neden oluştuğuna dair bir test ne bileyim hiç bir cevap alamadım malesef
fikri yada bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi baska bir dermatoloğa mı gideyim bunun ilaçla yada kremle bir tedavisi varmıdır?
fotoğrafı bir hayli kırptığım için size bu sekilde gösterebiliyorum kusura bakmayın fotoğrafın tam halinde çok daha belli oluyor
Eklentiler
Son düzenleme: