İnşallah öyle birşeydir sevgili jozyBenzer şikayetlerle -eksiği var fazlası yok- bir kaç yıl önce doktora gitmiştim. Mr çekildi bi sorun yoktu. Uzun süre B12 eksikliğine maruz kalmaya bağladı doktor. Şimdi b12 yi normal seviyelerde tutabildiğim sürece iyiyim.
Güzel bir tavsiye teşekkür ediyorum gerçekten.. Kısa süreli olsa moral bozmazdım ama bazı şeyler netleştikçe endişe eder oldum ve bugün apar topar randevu aldım.. çünkü hayatla insanlarla kopuk yaşıyorum resmen çünkü bambaşka alemde geziyorum anlatmak çok güç inanınBirsürü nörolojik hastalık var, muayene olmadan birkaç belirtiyle kendinize teşhis koyup moral bozmayın. Belki de hiçbir sıkıntınız yoktur. Detayları unuttuğunuzu demişsiniz doktora gitmeden önce bir kağıda belirtilerinizi not edip gidin derim. En azından o an heyecandan yine unutursanız doktor için yardımcı olur.
Randevu almanız çok iyi olmuş şifa olsun sıkmayın canınızıGüzel bir tavsiye teşekkür ediyorum gerçekten.. Kısa süreli olsa moral bozmazdım ama bazı şeyler netleştikçe endişe eder oldum ve bugün apar topar randevu aldım.. çünkü hayatla insanlarla kopuk yaşıyorum resmen çünkü bambaşka alemde geziyorum anlatmak çok güç inanın
Evet ben çok zor bir hayat yaşadım ve halende yaşıyorum. Bir yanım diyor yaşadığım şeyleri unutarak beynin savunma geliştirdi.. 2 yıl önce girdiğim sınavda Türkiye derecesi yaptım mesela ve o zamanlardada vardı unutkanlık. Mesela kızım diyor ki anne sen ajanda kullanmadan bu kadar işi nasıl aklında tutuyorsun? Buradan bakınca unutkanlık değil başka birşeyim var belki de diyorum.Söylediğiniz çok mantıklı geldi.. İnşallah ama İnşallah o hastalık değildir. Çok endişeliyim arkadaşlar Allah kimseye böyle bir dert vermesin yaşlılarımız için ne kadar zor bir yaşam onu anlıyorum bu sorunla karşılaşıncaDoktora gitmelisiniz, psikolojik olabilir, zor zamanlardan geçmiş olabilirsiniz. Ben 20’li yaşlarımdayım, bir vefat yaşadım sonrasında kendime gelmem en az 3 ayımı aldı. O sırada dediğiniz şeyleri yaşadım. Elime kalem alıp da yazı yazamazdım, hafızam gitmişti, kelimeleri unutuyordum sürekli.
İnşallah arkadaşım çok korkuyorum gerçekten çünkü ayakta kalması gereken bir kadınım. Çocuğuma ben bakıyorum babası yok (evlendi ilgilenmiyor evladımla) ev geçindiriyorum ev direği benim anlayacağınız ve pek çok insandan daha fazla gerekli sağlıklı olmak benim içinAnlattıklarınız pek alzheimer belirtisi değil gibi. Ama nörolojik bir sıkıntınız olabilir.
psikolojik de olabilir, b12 eksikliği de olabilir. nörolojik başka bir sorun da olabilir.Evet ben çok zor bir hayat yaşadım ve halende yaşıyorum. Bir yanım diyor yaşadığım şeyleri unutarak beynin savunma geliştirdi.. 2 yıl önce girdiğim sınavda Türkiye derecesi yaptım mesela ve o zamanlardada vardı unutkanlık. Mesela kızım diyor ki anne sen ajanda kullanmadan bu kadar işi nasıl aklında tutuyorsun? Buradan bakınca unutkanlık değil başka birşeyim var belki de diyorum.Söylediğiniz çok mantıklı geldi.. İnşallah ama İnşallah o hastalık değildir. Çok endişeliyim arkadaşlar Allah kimseye böyle bir dert vermesin yaşlılarımız için ne kadar zor bir yaşam onu anlıyorum bu sorunla karşılaşınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?