Erken test negatif çıktı kızlar acil yardım :((((

eslem inan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
21
2
30
Adetim 2 gün gecikti dayanamadım test yaptım negatif çıktı , ama erken yaptın diyorlar ne kadar beklemem gerekirdi ki sonradan pozitif olur mu beklesem daha önce negatif görüp pozitif olan var mı kızlar (

aslında strese girdim o yüzden mi gecikti acaba bilmiyorum ki , 10 gündür göğüslerim hassas arada sıra kasıklarım ağrıyor yaklaşık 1 haftadır . 2 buçuk haftalık olduğunu düşünürsek idrar testinde çıkmaması normal mi

Benim gecikmeden 1 hafta sonra ancak testte çizgi çıktı. Geç döllenme de olabilir ilerleyen günlerde yine test yapın

Olabilir ben gaza gelip erkenden test yaptım keyfim kaçtı beklemedeyim kasık ağrım var çok hafif , normal mi
Gebelik belirtileri ve adet belirtileri neredeyse birbirinin aynısı o yüzden kendinizi dinleyip belirti var mı diye düşünmeyin yarın ve devam eden günlerde yine test yapın bakalım çıkacak mı

Adetim 2 gün gecikti dayanamadım test yaptım negatif çıktı , ama erken yaptın diyorlar ne kadar beklemem gerekirdi ki sonradan pozitif olur mu beklesem daha önce negatif görüp pozitif olan var mı kızlar (
Erken yapmamışssınız regliniz düzenliyse zaten regle 3 gün kala bile çıkıyor ki sizin iki gün geçmiş geç döllenme olması ihtimali var o da regliniz düzensizse

Erken yapmamışssınız regliniz düzenliyse zaten regle 3 gün kala bile çıkıyor ki sizin iki gün geçmiş geç döllenme olması ihtimali var o da regliniz düzensizse
Geçen ay 1 hafta erken oldum normalde düzenliydi geçen ay düzensiz geldi , ondan kaynaklı olabilir o zaman beklemem gerekiyor

Evet

İki tür test var bir kaset test normal gebelik testi olarak geçiyor fiyatı uygun bir de erken gebelşk testi var eczaneye erken gebelşk dersiniz
Yine negatif görmekten korkuyorum pazar gününe kadar beklicem dayanabilirsem :) mesela şuan kasık ağrım vardı ara ara yokluyor gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…