Gebeliğe Hazırlık Erken sezeryan doğumla 5.5 aylik bebeğimi kaybettim kırkım yeni çıktı gebe kalmış olabilirim acil yardım:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melek_kizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
699
388
53
28
Merhabalar erken sezeryan dogumla 23 haftalik bebegimi kaybettim plesantanin rahim duvarindan ayrilmasi dendi. İkizdi bebekler ve biri gelismemisdi. Suan 40 kım yeni çıktı ve gebe kalmis olabilirim korkuyorum ne yapcam bi sorun olurmu bu durumu yasayan oldumu akıl verin nolur((

Testiniz pozitif mi çıktı ? Adetiniz geciktiyse normaldir

Bu arada size çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın insallah

Neden korku? umarım gebeyseniz saglıklı bir bebek olur. Bu defa kucagınızaa almayı nasip etsin Rabbim.

Ben tam anlayamadım. Bir sağlıklı bebek var ve bir daha gebe olduğunuzu mı düşünüyorsunuz?

Neden korku? umarım gebeyseniz saglıklı bir bebek olur. Bu defa kucagınızaa almayı nasip etsin Rabbim.

Ben tam anlayamadım. Bir sağlıklı bebek var ve bir daha gebe olduğunuzu mı düşünüyorsunuz?
Erken sezaryen dogum yapmis, bebegini kaybetmis. 40’i yeni cikmis ve hamile olmaktan korkuyor, hakli da daha dikisleri bile kaynamamistir.
Konu sahibi neden korunmadiniz?

Hayır bebegini 40 gün önce kaybetmiş

Sezeryan olduğu için endişe ediyor galiba
Hamile olursa ikinci dogum da sezeryan olur ve arası çok kısa

Neden gebe olduğunuzu düşündüğünüzü yazabilir misiniz? Henüz hcg değerleriniz normale dönmemiştir. Eğer test yaptıysanız ve pozitif çıktıysa, henüz önceki bebeklerinizin yükselttiği beta hcg değerinin düşmüş halini görüyor olabilirsiniz.

Onceki gebeligimde yasadiklarimi yasiyorum sanki mide bulantisi falan henux adet görmedim test yapmadim henuz ama.icime doguyor sanki bebek cok istiyorum onceki bebegim.oldu ama korkuyorum dikişlerin patlamasindan

Erken sezaryen dogum yapmis, bebegini kaybetmis. 40’i yeni cikmis ve hamile olmaktan korkuyor, hakli da daha dikisleri bile kaynamamistir.
Konu sahibi neden korunmadiniz?
Evet aynen oyle. Ya adet olmadan bebek olmaz dediler bizde korunmadik acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…