%45'e varan erken rezervasyon indirimi için yarın son kayıt tarihimizdir!!!
İstanbuldan kalkışlı son model otobüslerle ulaşım imkanı!!!!
maximum card nakit fiyatına 12taksit+2ay erteleme--world card 6+3taksit veya 4ay sonra 6 taksit--bonus card 6+3 taksit avantajlarını kaçırmayın!!!
3 gün kalaya kadar olduda rezervasyonunuz iptal oldu önemli değil!!odanızı sigortalatırsanız paranız iade!!!!
Merhaba
Belekteki Limak arcadia, limak atlantis, maritim ve side deki silence beach resort otellerine erken rezervasyon imkanınız var mı. 14-18 temmuz 2012 tarihleri arası için fiyat verebilirmisiniz. 2 yetişkin 7 yaşında tek çocuk
teşekkür ederim.
Merhaba
Belekteki Limak arcadia, limak atlantis, maritim ve side deki silence beach resort otellerine erken rezervasyon imkanınız var mı. 14-18 temmuz 2012 tarihleri arası için fiyat verebilirmisiniz. 2 yetişkin 7 yaşında tek çocuk
teşekkür ederim.
Erken rezervasyon dahilinde istemiş olduğunuz tesis fiyatları şu şekilde olacaktır;
Öncelikle limak otellerde en az 5 gece konaklama gerekmektedir.
Limak Arcadia Golf Resort Otel ;14/7 5gece konaklama olur ise 2.183,35TL
Limak Atlantis Hotels & Resort ;14/7 5gece konaklama olur ise 2.280,85TL
Maritim Club Alantur için 4 gece olarak konaklama yapabilirsiniz 14/7 4 gece 1.118,00TL
maximum card nakit fiyatına 12taksit+2ay erteleme - world card 6+3 taksit ve ya 4 ay sonra 6 taksit - bonus card 6+3 taksit imkanlarından faydalanabilirsiniz.
Erken rezervasyon iptal sigortası yaptırdığınızda giriş tarihinize 3 gün kalaya kadar herhangibir iptal durumunda ücret iadenizi alabilirsiniz.