Erken regl

hayallercokgenis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
31
4
Merhaba, daha önce de yazmıştım. Çocuk denemeye yeni başladık. 1 ay oldu. Bu ay 1-2 kasımda regl beklerken bugün regl oldum. Gebelik planlarken geç regl olunca vücut kendini bebeğe hazırlıyor diyorlar. Benim erken olması anormal mi? Normal mi? Tepki mi ? Bilgisi olan yazabilir mi ?

Deneme süreciniz için daha çok erken. Eğer cinselliği gebelik üzerine planlıyorsanız vücut size tepki gösteriyor da olabilir, bu kiminde gecikme kiminde de erken regl ile sonuçlanabilir. Herhangi bir sağlık sorununuz yoksa akışına birakmanizi tavsiye ederim. Hayırlısı olsun. Allah kucağınızi boş birakmasin.

Benimde regl günüm normalde 1 kasımdı 29 ekim yani dün önce kahverengi akıntı oldu bugün sabah da normal regle döndü gibi ama yoğun ve pıhtılı değil beklenen regl tarihimden 3 gün önce olmuş oldum hiç böyle bir durumla karşilaşmamıştım senin gibi normalmi değilmi kafam çok karışık

Çok şükür sağlık problemimiz yok. Hemen olmayacağını zaten biliyorum ama regl erken olması şaşırttı. Bir de insanlar geç regl olunca vücut hazırlıyor diyince dedim benimki hazırlamıyor mu acaba Düzenli cinsel hayatımız var ancak günaşırı mevzusu biraz geriyor.

Bende sizin gibiyim geçen döngümde tam 21 gün de oldum bu döngümde 23 gündeyim ve lekelendim büyük ihtimal yarına sökülür. Ben de pcos ve tiroid var ama hiç böyle olmamıştım normalde 30-35 gün arası benim döngü sürem . Diğer ayda böyle olursa bir doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…