ERKEN REGL

f-l-z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
574
241
103
44
Kızlar ben uzun zamandir bebek istiyordum dr gittim rahim filmibtahliller kloemen çatlatma igneler aşılama derken hiç birinde olamdı bu arada nirmelde 26 gune bir adet görurken ilaçlar falan adetim düzensizlesti 30 gube çıkmısti son 3 ayda biraktım dr gitmiyorum ilac vs hic bisey akisina biraktim adet duzenliydi 30 ginde bir regl oluyordum en son 12 agustosta regl oldum ve 11 eylulde olmam lazimken dun regl olfum yonemi duzensizlestim böyle seyler yasayan varmi tekrar dr gidip kendimi strese sokmak istemiyorum bilgilerini paylaşan olursa çokkkk sevinirim

Üzerinden baya geçmiş ve kimse yazmamış bende erken regl ile ilgili dolaşırken mesajınızı gördüm. Benimde adetlerim çok düzenli iken artık karışmaya başladı stresten sanırım

Üzerinden baya geçmiş ve kimse yazmamış bende erken regl ile ilgili dolaşırken mesajınızı gördüm. Benimde adetlerim çok düzenli iken artık karışmaya başladı stresten sanırım
Galiba öyle her ay acabamı hamilemiyim degilmiyim diye diye piskolojik vücudumuz bizi malesefki yanıltıyor artık takmamaya çalışiyorum ama bakalım nasip etmiyor ise Allah vardır bi bildigi diyorum ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…