• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minnnak

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
289
289
23
32
Kizlar ozel baslik actim cunku diger konularda arada gozden kaciyor gibi geldi bana....
Benim olay su....Haziranin 9 u hatta 10u gibi adetim bitti 16 ve 17de yumurtlamada pik oldu degerlendirdik tabiki :KK48: erken yumurtlamis oldum bat 5 temmuzdu fakat bugun 1 temmuzda kahverengi leke ve kasık agrisi oldu bence adet oluyorum cunku artik bu ayda olmadi nasilsa kafasindayim. 28 gunde bir olan ben ilkkez boyle erken oldum kafam iyice karisti artik e yoruldum da tabi bu kadar erken yumurtlayipta bati one gelen erken adet olan var mi nedir bu cilemiz yaaa leke wc de ve camasira az az geliyor ben daha napiyim bilmiyorum incir yedim keci boynuzu ozu yedim yumurtlama testi kullandim bu adet midir sizce umutlanip husrana ugramak cok can sıkıkıcı sanirim dertlesmeye ihtiyacim var yardim:KK43::KK43::KK43:

Merhaba insallah bu sefer çift çizgiyi görürsünüz. Bence erken yumurtlama olmamış, adetin başlangıç gününü 1 sayarsak çoğu kadin 14-16. Günlerde pik görür. Benim de öyle oldu 19 Haziran'da adetim bitti 25 Haziran'da pik oldu değerlendirdik artık bekliyorum 10-12 gün olunca test yapcam inşallah. Denemeye başladığımız ilk ay bu ay

Eger yarın sabaha kadar lekenin rengi kırmızıya dönmez yada cogalmazsa sabah test yapın bence yerlesme kanaması da olabilir.

Merhaba insallah bu sefer çift çizgiyi görürsünüz. Bence erken yumurtlama olmamış, adetin başlangıç gününü 1 sayarsak çoğu kadin 14-16. Günlerde pik görür. Benim de öyle oldu 19 Haziran'da adetim bitti 25 Haziran'da pik oldu değerlendirdik artık bekliyorum 10-12 gün olunca test yapcam inşallah. Denemeye başladığımız ilk ay bu ay
Canim yalniz ben hep 14 . Gun de yumurtlarken 7. Ve 8. Gunde pik gordum ondan erken dedim.

Benimde adetime 5 gün var test yapsm cikarmi

Pikten sonra yeterli süre geçmiş regl için. Evet erken yumurtlamışsın biraz.

Evet canim adet bittince 14.gun yumurtlarken simdi 7. Ve 8.gunu yumurtladim
Normalde adetin 1. Gününden itibaren hesaplanır aslında ben o yüzden normal zamanda yumurtlama olmuş dedim. Senin düzenin oysa tabi sana göre erken olmuş. Ama bence kesin sabah test yap insallah yerleşme kanamasidir

Normalde adetin 1. Gününden itibaren hesaplanır aslında ben o yüzden normal zamanda yumurtlama olmuş dedim. Senin düzenin oysa tabi sana göre erken olmuş. Ama bence kesin sabah test yap insallah yerleşme kanamasidir
Insallah canim yaaa bu kadar erken beklemiyordum adeti eger olduysa yine husran gercekten cok sagol ilgilendin

Pikten sonra yeterli süre geçmiş regl için. Evet erken yumurtlamışsın biraz.
Peki bazilari adetten hemen sonra pik gorebiliyor illa 14 gun sonra adet mi olucak ki o zaman 14 gun sonra yine adet olur 14.gunde pik goruncede 14 gunsonra adet oluyordum simdi 7.gunde pik gorup 14.gunde adet olmus oluyo normalde 28 gunde bir olurken 22 gune dusuyo adetim kafam karista valla canim yaaa

Peki bazilari adetten hemen sonra pik gorebiliyor illa 14 gun sonra adet mi olucak ki o zaman 14 gun sonra yine adet olur 14.gunde pik goruncede 14 gunsonra adet oluyordum simdi 7.gunde pik gorup 14.gunde adet olmus oluyo normalde 28 gunde bir olurken 22 gune dusuyo adetim kafam karista valla canim yaaa
Bu aylık istisna olmuş 22 hüne düşmüş denenilir. İlk ovulasyon denemen mi. 14 gün kural gibi bir şey derler ama benim 12. Gün geldi 2 ay ovulasyon testi yaptım iki ayda da aynı şey oldu.

Bu aylık istisna olmuş 22 hüne düşmüş denenilir. İlk ovulasyon denemen mi. 14 gün kural gibi bir şey derler ama benim 12. Gün geldi 2 ay ovulasyon testi yaptım iki ayda da aynı şey oldu.
Ben yoruldumm hayat yani yaa heveslenmeme bile izin vermiyo erkenden caliyo kapimi adet.... yok daha oncede yapiyodum su adet takvimleriyle ayni gun pik oluyordu ilkkez erken pik gordum tatlim

Ben yoruldumm hayat yani yaa heveslenmeme bile izin vermiyo erkenden caliyo kapimi adet.... yok daha oncede yapiyodum su adet takvimleriyle ayni gun pik oluyordu ilkkez erken pik gordum tatlim
Yorulma yorulma analar ve ana adayları yorulmaz. 🥰 Bazen değişik olur öyle manasız

Back