• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Orgazm Oluyorum

kirmizikek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
223
0
0
İstanbul
bende de erken boşalma var, tabi sorun diyemeyeceğim bunun için çünkü kadın anatomisi peşpeşe orgazm olabilme potansiyeline sahip.
penis vajinaya girdiği anda ya da mastürbasyon yapmaya başladığım anda, maksimum 1 dakika içinde boşalıyorum ve ardından da orgazmlarım şiddetlenerek devam ediyor.
bunu yaşayan arkadaş var mı başka?

evet bu bayanlarda bir sorundan ziyade bir ödüldür
yalnız illa paylaşılıp ilan edilesi bir şey de değildir özellikle de bir amaca hizmet edip birinin sorusuna cevap olmuyor ama cevapmış gibi yazılıyorsa

neden yazmayalım ki, jinekolojik bir gerçeklik sonuçta. forumun jinekoloji başlığı bunları konuşmamız için yok mu?
işin doğrusu, bütün kadınlar bunu yapabilecek donanıma sahiptirler, yani bunun bir "ödül" değil, doğal bir şey olduğunu hatırlatmak istedim ben de.

konu uzamaya ve uzatılmaya çok müsait size önerim üslubunuzdaki, bilmiş, küçümseyen ifadeleri yumuşatmanız. evet bu ülkede cinsellik bir tabudur ve baskılanmadan kaynaklı olarak pek çok kadın orgazm sorunu yaşar ama bu sadece cinselliğin tabu olduğu ülkelere has bir durum değil tamamen erkeğin yetersizlik ya da bencilliğiyle alakalı bir durumdur. ve her koşulda yaşadığınız şey pek çok kadın için yaratıcının bir lutfudur ve herkese nasibolması imkansızdır.
daha önce açtığınız konudaki gibi "bu ülkenin en büyük derdi cinsel tabuları" diyecekseniz hayır değil. bu tamamen kişisel bir mesele, isteyen istediğini yaşar ya da yaşamaz

Ben de benzer sorunu yaşıyorum. Kimi zaman zor da olsa geciktirebiliyorum ama onun için de ekstra uğraşmam gerekiyor.

kadınlar da boşalır ve kadınların her boşalması, erkeklerin aksine, orgazm belirtisidir. oysa erkeğin her boşalması orgazm değildir.
orgazm olamadan ölüp giden tonla erkek var, bilhassa türkiye gibi gelişmemiş ülkelerde.
lütfen konuşmasak bilmeden.

Bende eşimle bırlıkte olurken ınanılmaz zor orgazmm oluyorum fakat el ile ust bolgede 3-4 dk da orgazm oluyorum ..sonra kaşınma başlıyor

Back